Як виглядає дружина зірки “Квартал 95” Євгена Кошового: блондинка, як і Ірина Сопонару (ФОТО)

Український гуморист і актор одружений зі справжньою красунею. Знаменитість похизувався своєю дружиною, а шанувальники засипали зіркову кохану численними компліментами. Як виглядає дружина Євгена Кошового?

Євген Кошовий здобув популярність в Україні завдяки своїй акторській і гумористичній діяльності в складі команди “Квартал 95”. Знаменитість запам’ятався шанувальникам талантом і харизмою. До слова, пощастило артистові не лише на сцені “Кварталу 95”, а й в особистому житті. Актор і гуморист не втомлюється хизуватись своєю коханою та наголошувати, як сильно її кохає. Пригадаємо, як все починалось і як виглядає дружина Євгена Кошового зараз.

Історія кохання Кошового

Одна з найвідоміших пар українського шоубізнесу познайомилась в середині двотисячних. Євген Кошовий довго добиввася уваги своєї майбутньої дружини, а Ксенія була такою неприступною, що артистові довело “попотіти”. Закохані одружились 2007 року, а їхнє весілля, як і все життя, було сповнене щирих усмішок, позитивних емоцій та сміху.

Весілля Євгена та Ксенії Кошових
Весілля Євгена та Ксенії Кошових

Український актор пригадував, як познайомився зі своєю дружиною. Євген Кошовий зізнався, що для нього це було коханням з першого погляду, проте Ксенія зацікавилась в чоловікові не одразу. “Лисий” з Кварталу буквально засипав свою майбутню дружину подарунками, СМС-повідомленнями та увагою. Врешті Ксенія не змогла протистояти таким залицянням.

Євген і Ксенія Кошові на своєму весіллі
Євген і Ксенія Кошові на своєму весіллі

Пізніше закохані почали зустрічатись та жили разом. Євген та Ксенія Кошові перебувають у шлюбі вже 16 років, проте довгий час лише підсилив їхні почуття одне до одного, зізнається український гуморист і актор. Раніше у своєму особистому блозі Євген Кошовий опублікував фотографії своєї дружини та показав, як вона виглядає зараз. В описі до публікації артист висловив своє кохання до дружини, а шанувальники засипали Ксенію численними компліментами.

Як виглядає дружина Євгена Кошового зараз
Як виглядає дружина Євгена Кошового зараз

Нагадаємо, що дружина зірки Кварталу – творча особистість. Ксенія Кошова є дизайнером, а раніше професійно займалась танцями. До слова, у танцівницю дружина відомого українського актора перекваліфікувалася з балерини. Євген Кошовий не втрачає можливості нагадати, що захоплюється своєю коханою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.