Джинси-кльош і худі з патріотичним принтом: Катя Осадча проміняла сукні на трендовий в 2023 році стріт-стайл

Відома українська телеведуча Катерина Осадча в своїх ефірах завжди поставала в розкішних сукнях, але останнім часом зірка кардинально змінила стиль.

Завжди елегантна і жіночна Катя Осадча вміє виглядати стримано і в той же час привабливо. Її модельне минуле далося взнаки. Телеведуча сьогодні струнка, підтягнута, з гарною поставою і голівудською посмішкою. Зірку вважають іконою стилю, а її образи викликають захоплення і бажання розглядати кожен з них як витвір мистецтва. Головна родзинка стилю Осадчої – капелюшки.

Катя Осадча
Катя Осадча проміняла сукні на трендовий в 2023 році стріт-стайл

Дружина Юрія Горбунова знає, як вдягатися доречно. При виборі свого гардеробу зірка “плюсів” керується модними трендами, але купує тільки те, що подобається і підходить особисто їй. Також варто відмітити, що Катя Осадча майже не фарбується та обмежується мінімалістичними блисками для губ і легким акцентом на очах.

В професійному гардеробі Катерини багато суконь, але вона приділяє увагу також базовому гардеробу – легкі блузи, кросівки, розкльошені штани і вільні джинси. В такому одязі знаменитість можна побачити поза знімальним майданчиком.

Катерина Осадчая и Юрий Горбунов приняли тяжелое решение разлучиться
Катя Осадча проміняла сукні на трендовий в 2023 році стріт-стайл

Осадча часто публікує в своєму Інстаграм-блозі особисті фото, на яких постає в досить простих і зрозумілих речах. На цей раз телеведуча знялася для кадру в трендових джинсах-кльош і білому худі з патріотичним принтом у вигляді двох сердець жовтого і блакитного кольору. Зачіска і макіяж максимально прості – хвіст та підведені вії. Фотосесія проходила на подвір’ї заміського будинку Осадчої і Горбунова.

Нам, подеколи, після страшних подій складно взяти себе в руки. Мені допомагає робота і розуміння, що якщо не ми, то хто?

– написала Катерина.

Зараз вона не знімається для програми “Світське життя”, а займається соціальним проектом “Знайти своїх” по пошуку зниклих на війні людей. Журналістка звертається до підписників з проханням дивитися програму, щоб команда мала змогу отримувати інформацію про глядачів:

Нам потрібна допомога кожного для того, аби отримати максимум інформації про зниклих

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.