Настя Каменських показала, як виглядає її тіло після кількох “вагітностей”: співачка в купальнику без фотошопу

Відома українська співачка Настя Каменських звикла, що її постійно підозрюють у вагітності. В Мережі є фото артистки в купальнику, на яких добре видно фігуру.

Настя Каменських власниця пишної фігури. Вона ніколи не була худою і завжди мала об’ємні форми. Коли співачка виступала в дуеті “Потап і Настя”, через напружений графік концертів і переїздів вона погано харчувалася, мало спала і як наслідок сильно поправилася. Пізніше артистка взялася за себе, налагодила режим харчування, тренувань і пострункішала, але фізіологічно вона не худа, тому на багатьох фото зірки в Мережі хейтери знаходять, до чого причепитися. А прихильники Каменських постійно пишуть їй в коментарях про вагітність.

Настя Каменських показала, як виглядає її тіло після кількох вагітностей
Настя Каменських показала, як виглядає її тіло після кількох вагітностей

Після весілля з Олексієм Потапенком на знімках Насті з не дуже вдачних ракурсів або у вільному одязі у неї вбачають вагітний живіт. За всю свою кар’єру Каменських була вагітною вже багато разів. В останній раз про поповнення в сім’ї з Потапом артистка висловилася літом 2022 року і сказала, що вони поки не чекають дитину, а коли це станеться, то вона не буде приховувати новину від публіки і поділиться радістю з фанатами.

Відмітимо, що Настя Каменських любить фотографуватися в купальниках. На всіх цих знімках в купальних нарядах добре видно, що її живіт плаский і зовсім не схожий на живіт майбутньої мами. Навпаки такій фігурі можна позаздрити.

Настя Каменських показала, як виглядає її тіло після кількох вагітностей
Настя Каменських показала, як виглядає її тіло після кількох вагітностей

Нагадаємо, шлюб з Потапом для Насті — перший офіційний, а репер заради співачки пішов від колишньої дружини Ірини Горової, з якою виховував сина. Зіркове подружжя все рідше з’являється на спільних фото в Мережі, тому прихильники хвилюються, щоб пара не розлучилася як це несподівано сталося у Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої, а також Володимира Остапчука і Христини Горняк.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.