Настя Каменських показала, як виглядає її тіло після кількох “вагітностей”: співачка в купальнику без фотошопу

Відома українська співачка Настя Каменських звикла, що її постійно підозрюють у вагітності. В Мережі є фото артистки в купальнику, на яких добре видно фігуру.

Настя Каменських власниця пишної фігури. Вона ніколи не була худою і завжди мала об’ємні форми. Коли співачка виступала в дуеті “Потап і Настя”, через напружений графік концертів і переїздів вона погано харчувалася, мало спала і як наслідок сильно поправилася. Пізніше артистка взялася за себе, налагодила режим харчування, тренувань і пострункішала, але фізіологічно вона не худа, тому на багатьох фото зірки в Мережі хейтери знаходять, до чого причепитися. А прихильники Каменських постійно пишуть їй в коментарях про вагітність.

Настя Каменських показала, як виглядає її тіло після кількох вагітностей

Після весілля з Олексієм Потапенком на знімках Насті з не дуже вдачних ракурсів або у вільному одязі у неї вбачають вагітний живіт. За всю свою кар’єру Каменських була вагітною вже багато разів. В останній раз про поповнення в сім’ї з Потапом артистка висловилася літом 2022 року і сказала, що вони поки не чекають дитину, а коли це станеться, то вона не буде приховувати новину від публіки і поділиться радістю з фанатами.

Відмітимо, що Настя Каменських любить фотографуватися в купальниках. На всіх цих знімках в купальних нарядах добре видно, що її живіт плаский і зовсім не схожий на живіт майбутньої мами. Навпаки такій фігурі можна позаздрити.

Настя Каменських показала, як виглядає її тіло після кількох вагітностей

Нагадаємо, шлюб з Потапом для Насті — перший офіційний, а репер заради співачки пішов від колишньої дружини Ірини Горової, з якою виховував сина. Зіркове подружжя все рідше з’являється на спільних фото в Мережі, тому прихильники хвилюються, щоб пара не розлучилася як це несподівано сталося у Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої, а також Володимира Остапчука і Христини Горняк.