Дружини-віагрянки – це сімейне: як виглядають колишні жінки Валерія і Кості Меладзе до Джанабаєвої і Брежнєвої

Багато років брати Меладзе жили на дві сім'ї, проводячи час то з коханками-віагрянками, то з законними дружинами. Як виглядають їх колишні жінки, дивіться у матеріалі.

Валерій Меладзе познайомився зі своєю майбутньою дружиною Іриною Малухіною на третьому курсі університету, вони вчилися в Миколаївському кораблебудівному інституті імені Макарова. Між ними виникли взаємні почуття і вже через три роки молоді люди одружились. Ірина завагітніла первістком, а Валерій багато часу займався творчою кар’єрою, він був починаючим артистом.

В той період подружжя пережили важку втрату — новонароджений хлопчик помер через 10 днів після народження. Весь цей час Меладзе був в іншому місті на записі пісень і знову поїхав після похорону. Ця подія не відняла у пари бажання стати батьками, тому через рік в сім’ї народилася дочка Інга. Коли на світ з’явилася друга дочка Софія, Валерій вже був великим артистом з власною командою, в яку входила бек-вокалістка Альбіна Джанабаєва.

Як виглядають колишні жінки Валерія і Кості Меладзе до Джанабаєвої і Брежнєвої
Як виглядають колишні жінки Валерія і Кості Меладзе до Джанабаєвої і Брежнєвої

За два роки до того, як Джанабаєва таємно народила Меладзе сина, в його офіційній сім’ї сталось ще одне поповнення — народилась молодша дочка Аріна. Це зблизило Валерія та Ірину, але припиняти роман на стороні він не збирався. В 2012 році співак остаточно пішов до Альбіни, а в 2014 році, коли вона народила другого сина Луку, офіційно розлучився з першою дружиною і одружився на коханці.

Історію брата повторив Костянтин Меладзе. В 1993 році він познайомився з красунею моделлю Яною Сумм, а вже в наступному році закохані зіграли красиве весілля. У пари народилося троє дітей — дочки Аліса і Лія і син Валерій. Родина жила в Києві, але Меладзе часто їздив в москву, що і стало причиною розлучення.

Як виглядають колишні жінки Валерія і Кості Меладзе до Джанабаєвої і Брежнєвої
Як виглядають колишні жінки Валерія і Кості Меладзе до Джанабаєвої і Брежнєвої

Композитор закохався у свою підопічну, віагрянку Віру Брежнєву. В 2013 році він розлучився з Яною і чутки про роман зі співачкою посилилися. Таємниця протрималась довго. Брежнєва і Меладзе одружились в 2015 році і навіть після того як про це стало відомо вони уникають публічності.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.