Худий Євген Кошовий, волохатий Влад Яма і безвусий Павло Зібров: як в молодості виглядали українські артисти

Що поєднує танцівника Влада Яму, гумориста Євгена Кошового і співака Павла Зіброва? Крім того, що вони мають мільйони прихильників в Україні, вони схожі ще тим, що дуже сильно змінилися з часів молодості.

Лисину Євгена Кошового і Влада Ями вважають їхньою родзинкою, а Павла Зіброва не можуть уявити без вусів. Втім, були часи, коли ці артисти мали інший образ.

В цій статті ми покажемо, як виглядали улюбленці української публіки на початку кар’єри.

Євген Кошовий

Євген Кошовий – відомий український комік та актор, зірка студії “Квартал 95”. Публіка знає Кошово, як “лисого з Кварталу”. Цікаво, що за 20 років на сцені актор не змінював свій сценічний образ. Втім, ще у юнацтві Кошовий мав густе волосся.

За останні роки Євген помітно набрав у вазі, але на початку кар’єри він був аж занадто худорлявим. Ось, як Євген Кошовий виглядав на початку кар’єри:

Як виглядав Євген Кошовий на початку кар'єри
Як виглядав Євген Кошовий на початку кар’єри

Влад Яма

Влад Яма – відомий український танцівник, хореограф, суддя проєкту “Танці з зірками”. Публіка не знає, як виглядає Влад Яма з волоссям, адже протягом всієї своєї кар’єри він був голомозим. Втім, у юнацтві танцівник мав густу шевелюру і йому дуже пасувало бути з волоссям.

Варто відзначити, що лисина теж дуже пасує танцівнику, тож артист сміливо може експериментувати із зовнішністю.

Ось, як виглядав Влад Яма в юності:

Як виглядав Влад Яма на початку кар'єри
Як виглядав Влад Яма на початку кар’єри

Павло Зібров

Як виглядав Павло Зібров на початку кар'єри
Як виглядав Павло Зібров на початку кар’єри

Уявити українського співака Павла Зіброва без вусів складно, адже вже десятки років вуса являються родзинкою артиста. Втім, були часи, коли над верхньою губою Зіброва не красувались пишні, чорні вуса. Варто відзначити, Павла Зіброва з часів молодості важко впізнати, адже без вусів він виглядає незвично.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.