“Налаштуй свої відчуття на інтуїцію”: Тіна Кароль у модному светрі до підлоги розповіла фанатам, як треба жити

Відома українська співачка заінтригувала останнім дописом в особистому блозі. Знаменитість показала образ в незвичайному светрі та поділилась власними філософськими думками

Час від часу в особистому блозі відомої української співачки Тіни Кароль з’являються цікаві дописи та думки. Цього разу знаменитість опублікувала декілька кадрів зі своєї фотосесії у власному Телеграм-каналі. Зірка додала до фотографій свої міркування стосовно того, як варто жити.

Нові фотографії Тіни Кароль

Так, в особистому блозі відомої української співачки в месенджері Телеграм з’явились фотографії, на яких знаменитість відпочиває перед фотосесією. Тіна Кароль одягла білий великий светр, а фотограф зазнимкував артистку, поки вона сиділа на підлозі, сховавши коліна під одяг, і обіймала себе за ноги. Співачка не виглядала засмученою. Ймовірно, саме у той момент зірка замислилась про те, що написала в дописі.

Тіна Кароль у величезному светрі на нових фото зі свого особистого Телеграм-каналу
Тіна Кароль у величезному светрі на нових фото зі свого особистого Телеграм-каналу

До опублікованих загадкових фотографій українська співачка додала опис. Зірка поділилась зі своїми шанувальниками власними філософськими роздумами та ніби підштовхнула фанатів до того, як правильно треба діяти в різних ситуаціях. Хоча не всі в коментарях погодились зі словами Тіни Кароль, чималу кількість шанувальників ці слова надихнули.

Людина і є храм. Вся сила в тобі. Релігія – це ти, містика – це ти, налаштуй свої відчуття на інтуїцію, довірся природі, що закладена зірками

– зазначила Тіна Кароль в описі до останніх опублікованих фотографій.

Українська співачка Тіна Кароль поділилась роздумами в новому дописі
Українська співачка Тіна Кароль поділилась роздумами в новому дописі

У коментарях до нової публікації відомої української співачки її шанувальники висловили своє захоплення кумиром. Артистку буквально “закидали” компліментами та теплими словами. Фанати зазначили, що їм подобається не лише творчість Тіни Кароль, а і її особистість та життя поза сценою.

  • “Які гарні і точні слова, повністю згодна!”;
  • “Дуже милі, затишні фото”;
  • “Тіна, Ви така затишна на цих фото”;
  • “У Тіни напевно особлива любов до оверсайз одягу”;
  • “Тіночка, ти як умка! Ми з мамою тебе обожнюємо”;
  • “Дуже скучили за тобою. Чекаємо на нові сюрпризи!”;
  • “Тіна Кароль – найкраща співачка!”;

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.