Шикарні сукні Оксани Марченко, які хвалив Кондратюк: ТОП-5 найвідвертіших образів екс-ведучої Х-Фактора

Оксана Марченко свого часу здобула популярність завдяки шикарним сукням. Проте, не всі наряди з її колекції сміливо можна назвати стриманими та ніжними. Підбірка найсміливіших суконь Марченко, в яких краще не робити зайвих рухів

Колись відома та шанована в Україні телеведуча Оксана Марченко втратила минулу популярність серед авдиторії, коли рушила за своїм одіозним чоловіком Віктором Медведчуком. Хоча зараз жінка затихла та не з’являється в медіапросторі, не згадувати про неї важко. В минулому Марченко змогла досягти великих успіхів, зокрема завдяки своїм шикарним сукням – саме таким словом характеризував наряди ведучої її ексколега Ігор Кондратюк.

В одному з інтерв’ю шоумен зізнався, що його дружина Олександра Городецька навіть закликала його звертати більше уваги на наряди Оксани Марченко та не обмежуватись компліментами. Втім, згадуючи старі часи, можна зі впевненістю сказати – не всі сукні ведучої заслуговували надмірної поваги. Ба більш, деякі з її нарядів і досі вражають своєю відвертістю.

Пропонуємо пригадати найсміливіші наряди Оксани Марченко, від яких стилісти без перебільшення хапаються за голову.

Найвідвертіші сукні Оксани Марченко

Блискуча та вузька сукня Оксани Марченко
Блискуча та вузька сукня Оксани Марченко

Ледве не кожен випуск популярного телепроєкту Х-Фактор був справжнім показом мод. Наприклад, у такій сукні Оксана Марченко з’явилась в одному з епізодів. Можна припустити, що дихати в цьому образі доволі важко, оскільки корсет сильно стискає легені.

Червоний шик на Оксані Марченко
Червоний шик на Оксані Марченко

У такій сукні, ймовірно, також важко рухатись і пересуватись. Втім, цей образ можна зарахувати до групи вдалих нарядів Марченко, оскільки поєднання матеріалу сукні та яскравого кольору робить “лук” зірки пікантним, проте не надмірно відвертим.

Золота обтисла сукня на Оксані Марченко
Золота обтисла сукня на Оксані Марченко

Фасон цього наряду робить його дещо дивним на фігурі знаменитості. Так, корсет сильно обтягує талію ведучої та робить акцент на широких плечах. Крім того, такий наряд добряче сковує рухи, оскільки вузька спідниця занадто сильно “стягує” ноги.

Блискуча маленька сукня Оксани Марченко
Блискуча маленька сукня Оксани Марченко

Цей наряд, певно, є одним з найбільш відкритих у колекції відомої ведучої. Так, сукня візуально робить Оксану Марченко вищою через виріз на нозі. А ось сміливе декольте підкреслює зухвалість образу.

Чорна латексна сукня Оксани Марченко
Чорна латексна сукня Оксани Марченко

Цей наряд є беззаперечним переможцем підбірки. Чорна обтисла сукня, пошита з латексу, підкреслила стрункий стан колись популярної та шанованої ведучої, а коротка зачіска ідеально пасувала до загального образу.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!