Копія батька Мурата Налчаджиоглу: єдина дочка Ані Лорак росте справжньою турчанкою (ФОТО)

Екс-чоловік співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу проводить зимові канікули разом з дочкою від шлюбу з зіркою. Дівчинка пішла зовнішністю в батька.

Скандальна співачка Ані Лорак виховує свою єдину дочку Софію від шлюбу з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Після розлучення чоловік старається проводити більше часу зі спадкоємицею, якій вже 11 років. Прихильники артистки цікавляться життям її доньки та слідкують за її новими фото в Мережі.

Єдина дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу росте справжньою турчанкою
Єдина дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу росте справжньою турчанкою

Екс-чоловік Лорак на зимові свята забрав Софію з собою у подорож. Разом з дитиною, молодою нареченою та її дочкою Мурат Налчаджиоглу побував у Швейцарії, Франції, а зараз вони прибули в Іспанію. В Парижі турок звозив сім’ю в парк розваг Діснейленд і зробив сімейне фото з донькою.

В своєму Інстаграм-блозі Мурат виклав німок з Сонею, яка постала з посмішкою і вушками Міккі Мауса. Щасливий батько приобійняв дитину і теж посміхнувся.

Користувачі Мережі відмітили, що дівчинка росте турецькою красунею-копією батька:

  • “Дуже схожа на татка. Красуня!”;
  • “Гарний батько і гарна дівчинка. Кароліна може бути спокійна за дитину. Батько дуже любить дочку і це видно”;
  • “Ну копія тато. Значить буде щаслива Сонечка”;
  • “Красуня Соня!”;
  • “Дуже світла дитинка, тато з мамою добре попрацювали. Схожа на обох. Мурат гарний тато, гадаю Кароліна теж. Всім вам щастя, здоров’я, мирного неба”;
  • “Батькова донечка”;
  • “Турчаночка”.

Дочка Ані Лорак з дитинства займається танцями, вокалом і виходила на велику сцену з зірковою матір’ю, а також знімалася з нею в кліпах. В своєму віці дівчинка вже стала блогеркою.

Єдина дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу росте справжньою турчанкою
Єдина дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу росте справжньою турчанкою

Нагадаємо, з батьком Софії Муратом Налчаджиоглу співачка розлучилась в 2019 році через його зради, про які від папараці дізналася вся країна. Вони були в шлюбі 10 років, а всього у стосунках 14 років, познайомилися під час відпочинку Лорак в Туреччині, Мурат працював у готелі, де вона зупинилась.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.