Як зараз виглядає найкрасивіша індійська актриса Айшварія Рай: східна красуня Хюррем Султан пасе задніх

Відома індійська актриса легко підкорила серця мільйонів шанувальників своєю красою та харизмою. Як зірка Боллівуду та Голлівуду Айшварія Рай виглядає зараз?

Айшварія Рай досягла неймовірного успіху не лише в рідній країні, а й далеко за її межами. Чимало людей в усьому світі чудово знають індійську актрису – навіть ті, хто ніколи не цікавився шедеврами Боллівуду, принаймні раз у своєму житті бачили зірку чи чули її ім’я. Як Айшварія Рай починала кар’єру та що відомо про неї зараз?

Як починала Айшварія Рай

Майбутня зірка народилась 1973 року в місті Мангалур у сім’ї поважних людей, про яких “гуділо” все місто. Тато Айшварії Рай обіймав посаду офіцера торговельного флоту, а мати дівчинки Врінда Рай була сценаристкою та письменницею. З самого дитинства Айшварія Рай виховувалась у творчій атмосфері.

Айшварія Рай у дитинстві
Айшварія Рай у дитинстві

Майбутня зірка індійської кіноіндустрії змалку займалась танцями, а також навчалась у музичній школі. Пізніше родина Айшварії Рай переїхала до міста Мумбаї, де дівчинка почала відвідувати престижний приватний коледж. Варто зазначити, що небагато мешканців Індії могли дозволити собі такий рівень освіти.

Під час навчання у коледжі майбутня актриса вивчала англійську мову, що добре допомогло їй у побудові майбутньої кар’єри. До слова, з професією Айшварія Рай визначилась не одразу – спершу дівчинка хотіла стати ветеринаром, пізніше захотіла бути відомим архітектором і навіть вступила до університету на цю спеціальність.

Айшварія Рай у молодості
Айшварія Рай у молодості

Врешті дівчина проміняла навчання в коледжі мистецтв на можливість стати відомою моделлю та актрисою.

Як виглядає Айшварія Рай і чим займається

Сьогодні актриса продовжує зніматись в індійському кіно, проте не так часто, як займалась цим раніше. Разом зі своїм чоловіком Абхішеком Баччаном вони виховують доньку Аарадахію, яка народилась 2011 року. Весь свій вільний час знаменитість приділяє саме родині.

Айшварія Рай зараз
Айшварія Рай зараз

Відома індійська актриса, яка здобула популярність в усьому світі довела, що поєднувати кар’єру та роботу цілком можливо. Втім, хай там що, Айшварія Рай приділяє більше увагу саме своїм найріднішим людям – професія для зірки стоїть на другому плані.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.