В обіймах красивого “друга” та без чоловіка: Оля Полякова показала, як відзначила день народження у Лондоні

Відома українська співачка Оля Полякова вчора відзначила свій день народження. Сьогодні зірка показала перші кадри зі святкування – без чоловіка, але з донькою та красенем-другом

Оля Полякова 17 січня святкує свій день народження. Цьогоріч знаменитість зустріла 44 роки, а поруч з нею були майже всі близькі для неї люди. Свято зірка відзначала у Великобританії, де навчаються її діти. У Лондоні артистку спершу привітали з днем народження в оселі знаменитості, а пізніше компанія на чолі з Поляковою вирушила до місцевого ресторану.

На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм Оля Полякова опублікувала милі кадри з того вечора. Зірка продемонструвала свій святковий аутфіт і поділилась з підписниками цінними моментами поруч з близькими людьми.

Українська співачка вчора відсвяткувала 44-річчя

Оля Полякова показала, як святкувала день народження

В особистому блозі знаменитої артистки з’явились кадри, як її з днем народження вітають старша донька Маша та продюсер Артем. На опублікованому відео вони в дуеті співають для знаменитості святкову пісню “Happy birthday”. Оля Полякова виглядає дуже щасливою, перебуваючи в компанії близьких товаришів і доньки Маші.

Оля Полякова показала, як її привітали близькі люди

Після цього милого привітання та ковтку ігристого компанія вирушила продовжити святкування до одного з лондонських ресторанів. Оля Полякова запросила на свій день народження чимало відомих зірок, серед яких опинились, зокрема, Жан-П’єр Барда, вокаліст гурту Army of Lovers, та Андерс Ханссон, музичний продюсер, який писав для них пісні.

На своїй сторінці Оля Полякова показала кадри майже в обіймах свого красивого товариша. Українська співачка, схоже, була дуже щасливою побачити шведського колегу, а він, своєю чергою, також був задоволений компанією зірки.

Оля Полякова на святкування дня народження запросила шведського колегу

Судячи з опублікованих в особистому блозі фотографій, день народження пройшов спокійно та без особливих веселощів. До слова, чоловіка Олі Полякової Вадима Буряковського поруч не було. Святкування пройшло у компанії зіркових доньок та колег відомої української співачки, а ось її чоловік, схоже, залишився на Батьківщині, в Україні.