В кого з акторів “Квартал 95” найкрасивіша дружина: Євген Кошовий, Валерій Жидков, Юрій Ткач чи Степан Казанін

Публіка звикла бачити акторів гумористичної студії "Квартал 95" на сцені. Які вони в звичайному житті найкраще знають їх чарівні дружини. Читайте про них в матеріалі.

Почуття гумору зіркам шоу “Вечірній квартал” допомогло побудувати кар’єру і підкорити жінок, які стали їх дружинами і вже багато років є надійною опорою для своїх відомих чоловіків.

Як виглядає дружина Євгена Кошового

Як виглядає дружина Євгена Кошового
Як виглядає дружина Євгена Кошового

Один з найвідоміших після Володимира Зеленського акторів студії “Квартал 95” Євген Кошовий одружився в 2007 році на танцівниці Ксенії. Вона раніше танцювала в балеті Олени Коляденко Freedom, а зараз займається власним бізнесом — брендом одягу. Вона створює образи для дівчат з “Жіночого кварталу”.

У зіркової пари двоє дочок — 15-річна Варвара і 8-річна Серафіма. Варя вже встигла пробитися на телебачення.

Як виглядає дружина Юрія Ткача

Як виглядає дружина Юрія Ткача
Як виглядає дружина Юрія Ткача

Гуморист Юрій Ткач одружений на чемпіонці Європи з бальних танців Вікторії. Закохані зіграли весілля в 2014 році і зараз виховують разом спільну доньку Лізу, яка така ж харизматична, як і її зірковий тато.

Ліза і Вікторія дуже підтримують Юрія, вони були головними вболівальницями Ткача під час участі в шоу “Танці з зірками”. Танці — не сильна сторона артиста, але з такою підтримкою все можливо.

Як виглядає дружина Валерія Жидкова

Як виглядає дружина Валерія Жидкова
Як виглядає дружина Валерія Жидкова

Автор і артист “Кварталу” Валерій Жидков, відомий під творчим псевдонімом Тамбовський вовк, в студентстві закохався в свою майбутню дружину Марію. Їх відносини переросли у міцну сім’ю з двома дітьми, дівчатками Єлизаветою і Софією.

Як виглядає дружина Степана Казаніна

Як виглядає дружина Степана Казаніна
Як виглядає дружина Степана Казаніна

Майже 30 років Степан Казанін одружений з коханням всього життя — Наталією. Їй біло 17, а йому 18, коли вони зіграли весілля. Як виявилось, батьки гумориста намагалися його відмовити одружуватись в такому юному віці, але він нікого не послухав і не помилився.

Дружина Степана Казаніна зробила його батьком двох хлопчиків Степана і Петра, а працює вона дизайнером одягу.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.