Під пальмами в обіймах чоловіка: екс-дружина Остапчука Христина Горняк все кинула і гайнула на курорт

Колишня дружина відомого українського ведучого та шоумена Остапчука Христина Горняк показала щемливі кадри з відпочинку з близьким і важливим для себе чоловіком

Христина Горняк стала особливо популярною після того, як вийшла заміж за Володимира Остапчука. Втім, час пройшов, зіркова пара розпалась, а шоумен встиг знайти собі нову дівчину. Втім, його колишню дружину Христину Горняк вже встигли покохати тисячі шанувальників. В особистому блозі українська юристка та нотаріуска часто розповідає про події зі свого життя. Цього разу Горняк поділилась з підписниками сумною новиною.

Колишня Остапчука показала фото з курорту

Нещодавно українська блогерка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм сумну новину. Христина Горняк розповіла, що її рідний дядько несподівано відійшов у засвіти. Дівчина зізналась, що він запрошував її до себе в гості до Іспанії, оскільки дізнався, що вона сумує та багато плаче у Відні. Втім, продовжила Христина, вона не встигла обійняти близьку людину.

Христина Горняк розповіла про смерть свого дядька з Іспанії
Христина Горняк розповіла про смерть свого дядька з Іспанії

Сьогодні в особистому блозі зірки з’явились щемливі кадри, в яких вона вкотре висловила свою любов до рідної людини та захоплення дядьком. Христина Горняк опублікувала фото біля крематорію та зазначила, що вона ніколи не думала, що дядько покаже їй навіть такі місця в Іспанії.

Ніколи не думала, дядько, що ти покажеш мені і такі місця Марбельї… Але я тут, з тобою. Вся твоя родина з тобою

– зазначила Христина Горняк.

В особистому блозі Христина Горняк повідомила про смерть дядька
В особистому блозі Христина Горняк повідомила про смерть дядька

На згадку про рідну людину, яку колишня дружина Володимира Остапчука дуже любила, вона також поділилась архівними фотографіями з відпочинку з ним. На опублікованому кадрі Христина Горняк позує в обіймах свого дядька на тлі сонячного іспанського краєвиду. Зіркова родина виглядає дуже щасливою, а померлий родич української блогерки захоплює щирістю та відкритістю.

Христина Горняк показала кадри зі своїм померлим дядьком
Христина Горняк показала кадри зі своїм померлим дядьком

Раніше знаменитість вже висловлювалась про Ігоря Горняка, свого померлого родича. Знаменитість зазначила, що він завжди був найпозитивнішою людиною їхньої родини. Христина Горняк зізналась, що він завжди був легкою і веселою людиною, втім всередині у нього було багато болю.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.