17-річна донька Олександра Педана показала свою скромну кімнату в гуртожитку: живе не краще інших студентів

Єдина донька українського телеведучого Олександра Педана в минулому році стала студенткою. Дівчина показала, в яких умовах вона зараз проживає та розповіла про навчання в українському ВНЗ.

Донька Олександра Педана 17-річна Валерія закінчила школу у 2022 році. Дівчина відразу вирішила, що вступатиме лише в український ВНЗ. Так, Валерія стала студенткою Українського Католицького Університету у Львові. Донька Педана обрала для себе факультет “соціології”. Незважаючи на те, що дівчина закінчила школу з золотою медаллю і не погано склала мультимедійний тест, на бюджет їй не вдалось потрапити. Валерія Педан навчається на контрактній основі. Вартість навчання складає 80 тисяч гривень на рік.

Як виглядає донька Олександра Педана

Нещодавно у програмі “УніверCheck”, ведучим якого являється Олександр Педан, його донька показала свою кімнату в гуртожитку та розповіла детальніше про навчання. Так, гуртожиток Католицького Університету виглядає достойно, у кімнаті зроблений ремонт і є все необхідне: двоповерхове ліжко, шафа, робочий стіл та маленький холодильник. Разом з Валерією в кімнаті живе ще 2 дівчини.

17-річна донька Олександра Педана показала свою скромну кімнату в гуртожитку

Донька Педана розповіла, що навчатися в університеті не просто, але дуже цікаво. Також дівчина зазначила, що не готує сама, а разом з друзями ходить в кафе, де для студентів діє знижка 50%.

Також Валерія Педан розповіла, як сам університет допомагає студентам комунікувати один з одним. Так, на дверях гуртожитку написані імена тих, хто там живе, а також, звідки вони родом. Таким чином студентам легше запам’ятовувати один одного.

Нагадаємо, Олександр Педан – батько двох дітей. Старшій Валерії зараз 17 років, а молодшому Марку – всього 6 років.