Дружина померлого Кузьми Скрябіна не пішла вдруге під вінець: зберігає вірність зірковому чоловіку

Легендарний Кузьма Скрябін помер 8 років тому. З того часу його дружина досі зберігає вірність своєму єдиному коханому. Чим зараз займається Світлана Бабійчук і як змінилась з 2015 року

Життя відомого українського співака, продюсера, поета, композитора та без перебільшення ключової фігури сучасної історії України та її культури завжди було насиченим. Не було й дня, коли Андрій Кузьменко сидів на місці, не втілюючи в життя свої численні проєкти. З самого дитинства знаменитість був активним і винахідливим, що сильно вплинуло на його майбутнє.

Кузьма Скрябін зумів підкорити серця мільйонів українців і для багатьох став натхненником і рушійною силою. Вірші Андрія Кузьменка, його щира та правдива музика завжди знаходила відгук у серцях слухачів. Доки зірка надихав навколишніх, його особистою музою була кохана дружина Світлана Бабійчук, яка навіть через 8 років після смерті чоловіка не знайшла нового чоловіка. Що відомо про те, як починались їхні стосунки та про те, чим Світлана займається зараз?

Андрій Кузьменко і Світлана Бабійчук були одружені понад 20 років

Дружина Кузьми Скрябіна

Стосунки відомого українського артиста та громадського діяча почали далеких 1990-х років. Тоді молоді та закохані навчались в університетах і мали попереду ціле життя. 1994 року Андрій Кузьменко зробив своїй коханій пропозицію і вони відгуляли весілля. З того часу й аж до дня смерті Кузьми вони були нерозлучними.

Дружина Андрія Кузьменка Світлана Бабійчук зараз

В інтерв’ю Кузьма неодноразово зізнавався, що в його житті немає людини ближчої, ніж дружина. Світлана Бабійчук завжди надихала та підтримувала свого чоловіка. Ба більш, саме вона свого часу підтримала бажання та прагнення коханого Андрія Кузьменка пов’язати життя з музикою та творчістю. Їхнє кохання було схоже на книжкову або ж навіть казкову історію – ні відстань, ні труднощі, ні побут не змогли зруйнувати сильні почуття одне до одного.

Архівне фото Кузьми Скрябіна та його дружини Світлани Бабійчук

Після загибелі чоловіка Світлана Бабійчук, за власним зізнанням, займалась його спадщиною – створенням фільмів, організацією фестивалів та інших культурних подій, які б нагадували про легендарного артиста. У березні 2015 року дружина покійного Андрія Кузьменка заснувала фонд його імені, основна ціль якого – допомога дітям-сиротам, лікарням і дитбудинкам й іншим закладам соціального спрямування.