Зірка “Ліги Сміху” Ігор Ласточкін кардинально змінив імідж і став схожим на домовичка Кузю: відростив кучері

Відомий український ведучий, гуморист і актор Ігор Ласточкін кардинально змінив імідж. Знаменитість відростив довгі кучері, через що його зачіска стала нагадувати образ домовичка Кузі

Зміна іміджу та кардинальні експерименти зі своєю зовнішністю стають дедалі популярнішими серед представників українського шоубізнесу. Цього разу своїх шанувальників здивував відомий актор і гуморист Ігор Ласточкін. Знаменитість показав фотографії своєї нової зачіски. Так, зірка тепер має довгі та кучеряві пасма, а надмірний об’єм роблять його схожим на персонажа слов’янської міфології.

Ігор Ласточкін змінив зачіску

З початку повномасштабної війни відомий український артист не робив своєї звичної зачіски. Чи то з бажання поекспериментувати, чи від нестачі часу Ігор Ласточкін вирішив просто відрощувати своє темне волосся. Таке рішення призвело до серйозної зміни іміджу – тепер зачіска знаменитості не коротка й акуратно вкладена, а по-творчому безладна та хаотична.

Ігор Ласточкін змінив імідж і показав свою нову зачіску
Ігор Ласточкін змінив імідж і показав свою нову зачіску

Схоже, що від природи знаменитість має кучеряве волосся. Таким чином, коли пасма зірки відросли, вони почали підкручуватись. При неправильному догляді за хвилястим і кучерявим волоссям воно стає пухнастим і неслухняним – саме це, ймовірно, і сталось з Ігорем Ласточкіним.

На всіх останніх фотографіях та відео відомий український актор і гуморист позує з, що називається, гніздом на голові. Хоча думки шанувальників стосовно того, чи пасує знаменитості така зачіска, чи ні, розділились, варто зазначити, що зміни іміджу привнесли в його життя “родзинку”.

Український актор і гуморист Ігор Ласточкін змінив зачіску
Український актор і гуморист Ігор Ласточкін змінив зачіску

Тепер замість ідеальної укладки та коротко підстриженого волосся на голові знаменитості стильна та неординарна зачіска, яка чимось навіть трішки нагадує стиль домовичка Кузі. Оновлений образ Ігоря Ласточкіна освіжає його зовнішній вигляд, втім чимало фанатів вважають, що з коротким і прямим волоссям йому набагато краще.

Нагадаємо, що так знаменитість виглядав раніше:

Ігор Ласточкін зі своєю звичною зачіскою
Ігор Ласточкін зі своєю звичною зачіскою
Український актор з коротким і прямим волоссям
Український актор з коротким і прямим волоссям

На голові знаменитості не було зайвих кучерів, а його волосся завжди було вкладене ледве не ідеально – просто, але стильно та акуратно.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.