Віра Брежнєва показала ноги-ласти: Костянтин Меладзе одружився далеко не на Попелюшці (Фото)

Тендітна білявка Віра Брежнєва вразила прихильників непропорційними стопами ніг. Композитор Костянтин Меладзе взяв у дружини зовсім не Попелюшку.

Відому співачку Віру Брежнєву завжди вважали однією з найкрасивіших в шоу-бізнесі. Кар’єра Віри почалася з гурту “Віа гра”. Цікаво, що продюсер гурту Костянтин Меладзе не приховує, що обрав Брежнєву в гурт не за її вокал, а за харизму та красу. І хоча за всю історію “Віа гри” змінилося аж 20 складів, саме Віру Брежнєву називають однією з найбільш яскравих та таких, які запам’ятовуються учасниць.

Віра Брежнєва в складі гурту Віа Гра

Зараз Брежнєвій 40 років, але вона як і раніше виглядає просто розкішно. Втім, навіть у цієї красуні є свої недоліки. Так, нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Віра оприлюднила фото своїх ніг і просто жахнула прихильників своїми стопами.

Віра Брежнєва показала ноги-ласти

Так, на знімку можна розгледіти, що ноги у співачки дуже кістляві і виглядають, як кістки обтягнуті шкірою. Крім того, самі стопи здаються дуже великими і не жіночими.

В підписі до фото Віра розповіла про свій стан та про спорт, який їй допомагає, як фізично так і ментально.

У мене емоційний стан дуже впливає на тіло. Сьогодні болить все. Сама собі хочу допомогти розтяжкою, диханням та чистим харчуванням.  Але більше всього в такий час хочеться обіймів і на ручки.

, – написала Брежнєва.

До слова, не так давно Брежнєва розповіла, як їй вдається так гарно виглядати в 40 років. Співачка зізналася, що привчила себе до правильних звичок, а саме: регулярний спорт, дотримання норми пиття чистої води, а також “чисте харчування”. Віра повністю відмовилась від цукру, борошна, молочних продуктів, яєць та м’яса. Основний раціон співачки складають овочі та фрукти.