Екс-колега Притули Катя Варнава кардинально змінила імідж: обрізала волосся і зробила трендовий чубчик-шторку

Відома телеведуча Катя Варнава показала нову трендову зачіску. Колишня ведуча програми "Хто зверху" змінилася до невпізнання. Тепер її не впізнає навіть Сергій Притула.

Українська публіка добре запам’ятала російську акторку Катю Варнаву, адже 3 роки вона разом з Сергієм Притулою вела популярну програму на Новому каналі “Хто зверху”. Варнава замінила Фреймут, коли та у 2013 році пішла працювати на “плюси”. У 2017 році Каті Варнаві заборонили в’їжджати в Україну через відвідування Криму. Відповідно, ведуча більше не світиться на українському телебаченні. Незважаючи на це, публіка досі слідкує за Варнавою в соціальних цікавиться змінами в творчому та особистому житті.

Нещодавно Катя Варнава вирішила кардинально змінити свій імідж. Почала ведуча з зачіски. Телеведуча пофарбувала волосся в темно-каштановий колір і відрізала трендовий чубок-шторку.

Процесом перевтілення зірка поділилася у своєму Інстаграм-блозі.

Судячи, з коментарів фоловерів, прихильникам сподобався новий образ Варнави.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Вам дуже гарно і з кольором і з чубчиком”;
  • “Ну богиня же!”;
  • “Гарна у будь-якому вигляді”;
  • ” Зі світлим волоссям було краще”;
  • “Прямо захотілось піти чубчик підстригти”;
  • “Стрижка вогонь”;
  • “Дуже пасує чубчик! А перукар такий красунчик!”.

Нагадаємо, Катя Варнава останнім часом дуже сильно схудла і налякала прихильників надмірною худорлявістю. Телеведуча записала відео, на якому показала себе у повний зріст у відкритій білій сукні.

Користувачі Мережі засипали Варнаву коментарями про те, що вона виглядає нездоровою і така худорлявість їй не личить. Втім, самій Каті подобається її фізична форма і гладшати вона не збирається.

Популярне

Схожі статті

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.