Хто залишився у померлого Кузьми Скрябіна: донька пішла в медицину, а дружина досі в статусі вдови

Відомий український співак Кузьма Скрябін пішов з життя 7 років тому. У нього залишилась донька та дружина. Як зараз живуть головні жінки Скрябіна, читайте далі в матеріалі.

2 лютого 2015 року у страшній автокатастрофі на Дніпропетровщині загинув неймовірно талановитий співак з великою душею Андрій Кузьменко. Йому було 46 років. У нього залишилась донька та дружина. Як склалося їхнє життя після смерті артиста?

Дружина Скрябіна Світлана

Як виглядає вдова Кузьми Скрябіна
Як виглядає вдова Кузьми Скрябіна

Дружину Андрія Кузьменко звати Світлана. Вони одружилися у 1994 році і були разом трохи більше 20 років, поки їх не розлучила смерть. Світлана – художниця, майстриня розпису по дереву.

Після смерті чоловіка Світлана створила фонд імені Кузьми Скрябіна, який займається допомогою дитячим будинкам, лікарням, а також українським військовим. Як відомо, Андрій Кузьменко з 2014 року активно волонтерив і допомагав українським військовим на Донеччині. Створивши фонд, Світлана вирішила продовжити справу чоловіка.

Архівне фото Кузьми Скрябіна та його дружини Світлани Бабійчук
Архівне фото Кузьми Скрябіна та його дружини Світлани Бабійчук

Щодо особистого життя, Світлана не вийшла вдруге заміж.

Дочка Скрябіна Марія-Барбара

Андрій Кузьменко має єдину доньку, яку звати незвичним подвійним ім’ям Марія-Барбара. Коли артиста не стало, дівчині було 17 років і вона довго не могла оговтатись після смерті батька.

Марія-Барбара пішла не творчим шляхом, як батько, а в медицину. Після закінчення школи дівчина вступила в медичний університет ім. Богомольця.

Зараз Марії-Барбарі 25 років. Дівчина у 2020 році успішно закінчила університет і стала дерматологом. За рік до цього, у 2019 році, донька Скрябіна вийшла заміж. Марія стала дружиною хлопця на ім’я Віктор. Вони разом навчалися в університеті і закохалися один в одного, ще будучи першокурсниками.

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна
Як виглядає донька Кузьми Скрябіна

Зараз дівчина працює за фахом, але має і маленький бізнес. У 2020 році у день народження свого батька Марія-Барбара разом з чоловіком відкрили в Києві невелике кафе на честь Скрябіна. Стіни закладу розписані відомими фразами співака і уривками з пісень.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.