Сукня-рибка і червоні губи: елегантна Тіна Кароль опинилася в приємному оточенні красенів-захисників

Відома українська співачка Тіна Кароль не залишається осторонь людей, які постраждали через війну. Співачка всіляко допомагає таким людям і не завжди вона робить це публічно.

З початку повномасштабної війни більшість українських знаменитостей активно допомагають Україні. Хтось волонтерить, хтось збирає гроші на благодійних концертах, а хтось пішов воювати.

Українська співачка Тіна Кароль багато чого зробила для ЗСУ та для постраждалих у війні людей. Так, відомо, що співачка забезпечила перед першим вересня всіх дітей полку “Азов” шкільним приладдям на рік. Сім’ї із Маріуполя, яка дивом вижила, але втратила дім, співачка подарувала квартиру на Західній Україні. Також відомо про автомобіль для ЗСУ, який купила Тіна, коли у неї це попросив її знайомий Даніель Салем, який зараз служить на фронті. Цей список можна ще довго продовжувати. Тіна не може допомогти всім, але намагається зробити все від себе можливе, щоб полегшити хоча б чиєсь життя.

Тіна Кароль з трендовим макіяжем
Тіна Кароль опинилася в приємному оточенні красенів-захисників

Також відомо, що Тіна Кароль співпрацює з фондом Протезування українців. Співачка не розголошує інформацію щодо цього, але часто публікує фото з військовими, які зараз проходять реабілітацію, а також показує, як вона для них виступає.

Нещодавно Кароль вкотре опублікувала спільне фото з українськими захисниками, які зараз проходять реабілітацію після протезування. На знімку співачка у красивій чорній сукні та з червоною помадою позувала поряд з військовими.

Тіна Кароль опинилася в приємному оточенні красенів-захисників
Тіна Кароль опинилася в приємному оточенні красенів-захисників

З огляду на образ співачки, можна сміливо стверджувати, що вона вирішила підтримати українських захисників своїм виступом.

Нагадаємо, до початку повномасштабної війни в Україні майже весь репертуар Тіни Кароль складався з російськомовних пісень. Втім, після 24 лютого артистка заявила, що більше не співатиме на мові країни-агресора. Свій останній альбом Тіна переклала англійською мовою, а нові пісні записує українською.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.