Марію Горбань підозрюють у стосунках з Дмитром Нагієвим: чи переріс серіальний роман у справжній

Марія Горбань в юності змушена була грати дівчат, яких покинули наречені, від чого дуже страждала. І лише після 30 років стала отримувати гідні ролі, особливо після того, як стала "дружиною" Дмитра Нагієва.

На знімальний майданчик довготривалого серіалу “Кухня” Марія прийшла, коли всі актори спрацювалися і подружилися між собою. Їй сказали лише, що Нагієв – її чоловік, а Катя Кузнєцова – найкраща подруга, і вона має їх ревнувати.

У лабутенах із підборами 17 см Горбань не втрималася на ногах і розтягнулася. “Чоловік” Дмитро тут же зробив зауваження з приводу затиснутості актриси. На що Марія запропонувала обмінятися взуттям. Нагієв лише посміхнувся у відповідь.

Кадр із серіалу Кухня

Роль Христини знаменитості не сподобалася, бо вона дуже рідко з’являлася в кадрі. Вона мала намір відмовитися, але її запевнили, що в 2 сезоні ситуація кардинально зміниться. Так і сталося. Кіношне подружжя з серіалу перебралося ще й в рекламу мобільного оператора.

Більш того, їх разом тепер частенько запрошують на корпоративи. А у 2 частині картини “Бабусі легкої поведінки” вони з Дмитром знову стали подружжям, щоправда, колишнім. Тож у головах людей Нагієв і Горбань міцно сплелися, як чоловік і жінка.

Колишні Марії Горбань

В реальності Марія будувала стосунки з зовсім іншими чоловіками. Тривалий час зустрічалася зі словацьким футболістом Яном Дюрицею, який грав за “Локомотив”. Вчила його мові, возила його на своїй автівці, знайомила з батьками. Та до весілля справа чомусь не дійшла.

Марія Горбань з донькою від першого шлюбу

Наступним кавалером став освітлювач Олег Філатов з Києва. Весілля зіграли на батьківщині нареченого. За рік народилася донька Стефанія. Але міцної родини не вийшло, оскільки Маша будувала кар’єру в москві, а чоловік продовжував працювати в Києві.

Марія Горбань з чоловіком Кирилом Зотовим і сином

Оператора Кирила Зотова Горбань помітила на знімальному майданчику і закохалася з першого погляду. Спочатку голубки зіграли весілля на Шрі-Ланці, де у чоловіка власна школа серфінгу. А в росії офіційно оформили стосунки на початку 2021 року перед народженням сина Нілана.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.