Осадча, Аліна Гросу, Ольга Харлан, Альона Альона показали світлини з батьками: оцінюємо схожіть із родичами

Частенько, дивлячись на людину і її батьків, ми задаємося питанням: на кого вона більше схожа – на тату чи на маму. Зірки виклали в мережу світлини з батьками, і тепер ми можемо уважно придивитися і дати відповідь на це важливе питання.

Катя Осадча

Зазвичай телеведуча розпитує у всіх деталі їхнього особистого життя, а про своє воліє мовчати. Та вряди-годи викладе в Інстаграм світлину зі старшим сином, братом чи батьками. Тепер маємо можливість виявити ступінь схожості між родичами.

Мама телезірки Ганна Павлівна була домогосподаркою, а тато Олександр Володимирович займав високий пост директора «Київприладу». Осадча щиро подякувала нашим воїнам, що має можливість бачитися з рідними людьми хоч щодня.

Аліна Гросу

Батьки з дитинства беруть активну участь у житті доньки. І своїми успіхами значною мірою співачка і актриса має завдячувати саме мамі і тату. Аліна вирішила подякувати рідним людям за підтримку віршами і виклала в Instagram спільну світлину.

Аліна Гросу більше схожа на маму

Тож тепер маємо можливість визначити, чи зірка більше схожа на тату-депутата, чи на маму, яка теж веде доволі активне життя.

Ольга Харлан

Відома фехтувальниця часто перебуває на зборах, тож до батьків навідується зрідка. Врешті, зустрівшись з рідними у Львові, Ольга сфотографувалася з мамою і татом на пам’ять.

Ольга Харлан більше схожа на тата

Дівчина не сумувала, що це відбулося не на рідній Миколаївщині, адже все одно в Україні. Після 8 місяців, проведених в Італії у бойфренда, ступити на рідну землю було справжнім щастям.

Alyona Alyona

Цьогоріч реперка вирвалася до рідних на Різдво. Була вражена, наскільки все довкола змінилося – у когось родина зросла коштом переселенців, хтось навпаки не дорахувався рідних людей.

Між тим Альона Альона раділа зустрічі з батьками, як у дитинстві, адже сімейного тепла і затишку родинного вогнища нікому несила замінити.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.