Мамаріка, Тарабарова, Лобода та інші зірки обирають кардинальний колір волосся: зелений, жовтий, рожевий

Зірки обожнюють дивувати своїх прихильників і задля цього обирають різні методи. Одним із них є безпрограшний варіант – перефарбування волосся. Це завжди викликає цікавість й ажіотаж.

Анна Седокова

Анна Седокова з рожевим волоссям

Час від часу зірка радує шанувальників кардинальною зміною іміджу. У “ВІА Грі” вона була руденькою. А після її бачили і брюнеткою, і блондинкою, і шатенкою. Але співачка й не думає зупинятися на досягнутому, спробувавши ще й яскраво-червоне волосся. У такому вигляді Аня нагадала фанам діснеївську принцесу.

Наталія Рудова

Наталія Рудова стала рожевою

Суперблондинка вирішила змінити колір волосся, і відтінок обрала незвичний – рожевий. У такому вигляді Наталка стала більше схожа на Барбі, аніж на себе.

Анастасія Івлєєва

Анастасія Івлєєва в зелених тонах

Блогерка завжди дивує шанувальників неординарними вчинками. Цього разу Настя вирішила приголомшити фарбуванням волосся. Івлєєва вирішила стати русалкою, пофарбувавшись у зелений колір.

Мамаріка

Мамаріка з рожевим волоссям

Коли Настя стала рожевою, деякі прихильники попросили співачку повернутися до звичного блонду. Але зірка наголосила, що буде фарбуватися так, як їй заманеться, попри те, що подібний відтінок більше пасує тінейджеркам.

Світлана Тарабарова

Про те, що співачка колись була блондинкою, зараз напевно ніхто й не пригадає. Адже останні 5 років Світлана носить вогняно-руду зачіску. Навіть під час другої і третьої вагітності дівчина не переставала фарбуватися, запевняючи, що фарба абсолютно нешкідлива.

Світлана Лобода

Світлана Лобода в рожевих відтінках

Коли блондинка показалася у незвичний короткій зачісці каре, до того ж яскраво-рожевого кольору, всі ахнули. Декому з прихильників вона здалася схожою на Джулію Робертс із “Красуні”. Та дехто побачив у новому іміджі співачки Міллу Йовович із “П’ятого елементу”. У такому вигляді Лободу навіть директорка Нателла Крапівіна не впізнала.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.