Як виглядали Тіна Кароль, Таюне, Леся Нікітюк до пластики: реальні фото перших красунь країни вражають

Красою цих відомих українських жінок захоплюються мільйони. Втім, на всі знають, що ця краса не зовсім натуральна. Як виглядали Тіна Кароль, Леся Нікітюк та Таюне до пластики, дивіться далі в матеріалі.

В сучасному світі косметологічні процедури та послуги пластичного хірурга стають все більш доступними для звичайних жінок. А от для знаменитостей ці послуги вже давно являються нормою. Цікаво, що зараз прихильники деяких зірок навіть не здогадуються, що краса знаменитостей не зовсім натуральна, адже всі ці зміни настільки професійно зроблені, що виглядають максимально природно.

Тіна Кароль

Тіна Кароль – одна з найкрасивіших артисток України. Співачка має миловидні риси обличчя і виглядає водночас дуже ніжно і жіночно. Краса співачки майже повністю природна, втім, є те, що Тіна в собі змінювала. Артистка збільшила собі губи. Процедура зроблена дуже професійно, адже губи виглядають натуральними. Однак, якщо порівнювати архівні фото співачки і теперішні, то сумнівів немає, що пластика була зроблена.

Як змінювались губи Тіни Кароль за роки на сцені
Тіна Кароль до та після пластики

Таюне

Таємній дружині Олега Винника Таюне наразі 49 років. Співачка виглядає просто приголомшливо і набагато молодше свого віку. Очевидно, що Таюне регулярно ходить до косметолога та робить різні омолоджувальні процедури. Втім, була на її обличчі і більш серйозна операція. Так, раніше на переніссі співачки була велика, нависаюча родимка, яка в якийсь момент “зникла”. Співачка зробила операцію і видалила утворення на обличчя.

Таюне до та після пластики
Таюне до та після пластики

Леся Нікітюк

Відома українська ведуча Леся Нікітюк зараз виглядає зовсім по-іншому, ніж на початку кар’єри. Втім, серйозних пластичних операцій Леся не робила. Телеведуча змінилася завдяки серйозній роботі над собою. Так, красуня сильно схудла і, звісно, не обійшлось без косметолога. Леся регулярно робить омолоджувальні процедури, в тому числі і уколи краси.

Леся Нікітюк до і після пластики
Леся Нікітюк до і після пластики

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.