Екс-учасник “Холостячки” Андрій Хветкевич показав своє американське життя: безтурботно катається на роликах

Екс-учасник романтичного шоу "Холостячка" Андрій Хветкевич активно веде свій Інстаграм-блог і показує, чим займається в Америці. Чоловік давно живе не в Україні.

Андрій Хветкевич відомий як бізнесмен-айтішник, який прийшов в шоу “Холостячка” в 2021 році. Ефектному, романтичному і успішному чоловіку не вдалось перемогти, але він так чи інакше зачепив Злату Огнєвіч, тому що дійшов майже до фіналу. Після того як Андрій вилетів з проекту, його особистий фронт налагодився. В 2022 році Хветкевич став нареченим і навіть запросив екс-холостячку на своє весілля, але як виявилось – він одружується не на жінці.

Андрій зробив зізнання про свою орієнтацію і зізнався, що його приваблюють і жінки і чоловіки. Коханого Хветкевич звати Філіпп, він з Колумбії і давно знайомий з ним.

До “Холостячки” Андрій і Філіпп зустрічались, але бізнесмен не хотів зізнаватись публічно в орієнтації, що в результаті стало причиною розставання. Після болісного розриву Хветкевич вирішив спробувати стати героєм реаліті-шоу і закохався в Злату Огнєвіч, але не взаємно. Однак проект допоміг Андрію прийняти себе таким як є і знову відкрити своє серце для Філіпе.

Чоловіки планують весілля в шикарному місці біля океану. А мешкають вони в Техасі в США.

Наречений Андрія Хветкевича
Наречений Андрія Хветкевича

Хветкевич маючи можливість фінансово допомагати Україні під час війни робить це і не забуває про власне життя.

На цей раз Андрій познайомив підписників з ще одним своїм захопленням – катанням на роликах. В “Холостячці” чоловік демонстрував вміння з фігурного катання і фрідайвінгу, але це не всі його захоплення.

В кадрі Хветкевич постав в образі стріт-стайл на роликах та написав:

Сьогодні я розповім тобі про свої нові ковзани і про те, як я по-новому відстежую калорії! Це ковзани для фрірайду. Мої пісочно-білого кольору. Це відмінний варіант для міського та розважального катання, створений для комфортної та стабільної їзди навіть по нерівній поверхні

Під час їзди Хветкевич відстежує спалені калорії:

Я вважаю дуже корисним відстежувати спалені калорії під час катання, оскільки це може допомогти мені краще зрозуміти, як моє тіло реагує на різні типи фізичної активності, і відповідно внести корективи в розпорядок тренувань

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.