Ультрамодний тотал-блек і темні окуляри: Маша Полякова вийшла з гуртожитку в Лондоні під руку з хлопцем

Старша донька відомої української співачки прогулялась Лондоном зі своїм бойфрендом. Молоді дуже красиво виглядають разом, а їхній стиль вражає стильною стриманістю

Відома українська співачка Оля Полякова виховує двох доньок. Старша Маша навчається на першому курсі у великобританському університеті. Зіркова донька, крім навчання, також активно веде особистий блог, в якому час від часу показує реалії життя в Лондоні. Цього разу Полякова молодша продемонструвала похід до супермаркету, ймовірно, зі своїм бойфрендом, на ім’я Артур.

Молода парочка закоханих пройшлись вулицями Лондона й завітали до місцевого супермаркету для того, щоб зробити покупки. Епатажні студенти одягли доволі стильний лук. Маша Полякова вирішила одягти повністю чорний одяг, а ось її хлопець захотів поекспериментувати з кольорами та їхніми поєднаннями.

Маша Полякова прогулялась Лондоном зі своїм бойфрендом
Маша Полякова прогулялась Лондоном зі своїм бойфрендом

Старша донька відомої української співачки одягла чорну спідницю та доповнила її чорною кофтою з коміром. Взуття зіркової дочки також було чорного кольору, а шкіряний матеріал додавав образу брутальності. Верхній одяг дівчинки був також зроблений зі шкіри або її замінника. З аксесуарів Маша Полякова обрала маленьку сумочку, чорні окуляри та масивні сріблясті прикраси.

А ось бойфренд Маші Полякової трішки розбавив “тотал-блек” лук своєї подруги. Хлопець одягнув світлі широкі штани, а доповнив їх світшотом схожого відтінку з малюнком на ньому. З чорного на хлопці було чорне пальто та такого ж кольору взуття. З аксесуарів Артур одягнув лише чорні окуляри, як і Маша Полякова.

Маша Полякова показала свій лук у лондонському супермаркеті
Маша Полякова показала свій лук у лондонському супермаркеті

Опубліковану Історію зіркова донька супроводила останнім україномовним хітом “Сіґеле-міґеле” від гурту “NAZVA”.

Нагадаємо, що наприкінці літа стало відомо про те, що старша донька відомої української співачки Олі Полякової вступила до музичної академії у Великобританії. Дівчинка переїхала жити до Лондона та зараз живе в гуртожитку разом з сусідкою. До переїзду з України в дівчинки був хлопець, учасник їхнього з друзями бенду “ШВИ”. Втім, про подальшу долю їхніх стосунків наразі невідомо. Маша Полякова не часто ділиться подробицями свого особистого життя.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.