Злата Огнєвіч, Олена Зеленська і Ольга Сумська одягли однакові вишиванки: чорне золото і українська краса

Вишиванка в останній час стала дуже модною річчю в гардеробі українських зірок, тому схожі образи трапляються все частіше, як у Злати Огнєвіч, Олени Зеленської і Ольги Сумської.

Вишиванка – традиційний український одяг з прадавніх часів, який сьогодні буває не лише в формі сорочки. Знаменитості українського шоу-бізнесу часто виходять в світ в розкішних вишитих сукнях і вони надзвичайно гарно поєднуються з сучасними аксесуарами та одягом. Популярна кольорова гама для вишиванок – чорне з золотом. Такі образи носили співачка Злата Огнєвіч, перша леді Олена Зеленська і актриса Ольга Сумська.

Злата Огнєвіч

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на День Соборності України виставила в своєму Інстаграм-блозі фото в розкішному чорному платті з біло-золотою вишивкою та сережками у вигляді тризуба. Їй дуже пасує таке поєднання кольорів, а чорняве волосся підкреслює неперевершений образ.

Незалежність — завжди була національним кредо українців. З Днем Соборності України

Олена Зеленська

Олена Зеленська в чорно-золотій сукні вишиванці
Олена Зеленська в чорно-золотій сукні вишиванці

Перша леді України Олена Зеленська приймає участь в багатьох дипломатичних заходах і завжди з’являється там в стильних луках, які їй підбирають стилісти. Також дружина Володимира Зеленського виставляє пости в Мережі на важливі дати. Привітати православних українців, які святкують Різдво 7 січня, Олена вирішила святковим знімком на фоні ялинки в елегантній чорній сукні з гудзиками, рукавами-ліхтариками і пояском на талії, а також золотаво-коричневою вишивкою.

Ольга Сумська

Ольга Сумська в сукні з золотою вишивкою
Ольга Сумська в сукні з золотою вишивкою

Актриса Ольга Сумська є зразком справжньої української краси. Вона в свої 56 років сміливо вдягається в молодіжні образи, але не гірше їй личить класика.

Артистку в чорно-золотому платті-вишиванці і червоних бусах прихильники просто засипали компліментами в коментарях.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.