ТОП-5 найдорожчих весіль українських зірок: Кошовий, Потап і Настя Каменських, Остапчук і Горняк та інші

Весілля заведено вважати однією з найголовніших подій у житті людини. Пригадаємо, з яким розмахом відзначали свято кохання відомі українські зірки – найдорожчі весілля українського шоубізнесу

За загальноприйнятою думкою, дівчата з самого дитинства мріють про власне весілля та вважають цей день чи не найважливішим у всьому своєму житті. Хай там що, деякі українські зірки дійсно витратили на власне весілля чималу кількість грошей. Пригадуємо найпомпезніші святкування одруження в українському шоубізнесі.

Весілля Кошових

І Ксенія, і Євген – позитивні та активні люди, яких заведено називати “душею компанії”. Саме тому їхнє весілля не могло пройти нудно та спокійно, у вузькому колі близьких. Свято закохані відзначали 2007 року, а запросили на своє весілля чималу кількість людей.

Весілля Кошового
Весілля Кошового

Раніше знаменитість зізнався в інтерв’ю, що позичав гроші для того, щоб зробити все ідеально. Весілля коштувало 15 тисяч доларів і увійшло до переліку найдорожчих святкувань 2007 року.

Весілля Ксенії та Євгена Кошових
Весілля Ксенії та Євгена Кошових

Весілля Потапа і Насті

Артисти довго приховували свої стосунки, тому врешті вирішили гучно та з розмахом про них повідомити. Весілля знаменитостей було вишуканим і, відповідно, дуже дорогим. Друг молодят раніше називав суму одного банкету, який відбувся в столичному ресторані. Потап і Настя витратили на нього майже 3 мільйони гривень.

Весілля Потапа і Насті
Весілля Потапа і Насті

Сукня нареченої від ізраїльського бренду Galia Lahav коштувала близько 300 тисяч гривень.

Весілля Горняк й Остапчука

Відомий український шоумен і його вже колишня дружина свого часу також не соромились гучно відзначати свято кохання. На весіллі у Горняк було три образи нареченої, професійні фотосесії, купа персоналу та чимало зіркових гостей.

Весілля Горняк та Остапчука
Весілля Горняк та Остапчука

Виступ Вєрки Сердючки, вишукане святкування та банкет з розмахом обійшлись колишнім у “кругленьку” суму.

Весілля Цимбалюка та Антоненко

Хоча влітку 2022 року стало відомо про розлучення зіркової пари, весілля закохані святкували зі справжнім розмахом. Сукня нареченої та смокінг нареченого захоплювали. Свято знаменитості відзначали таємно та вирушили для цього до Карпат. Точної вартості святкування зірки ніколи не називали, проте можна припустити, що мова йде про сотні тисяч гривень.

Весілля Цимбалюка
Весілля Цимбалюка

Весілля Світоліної та Монфіса

Перша ракетка України заміжня за відомим французьким тенісистом Гаелем Монфісем. Свято знаменитості відзначали з серйозним розмахом, а коштувало воно 25 тисяч євро. Про це зірка розповіла в інтерв’ю для журналістів “Світського життя”.

Весілля Світоліної та Монфіса
Весілля Світоліної та Монфіса

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.