Оверсайз костюм, куртка-бомбер і стрижка боб-каре: акторка Дизель Шоу Вікторія Булітко влаштувала модний показ

Відома українська актриса й гумористка продемонструвала, як правильно потрібно носити головні тренди Нового року. Віка Булітко влаштувала справжній показ мод і зібрала купу компліментів

Вікторія Булітко вражає не лише відмінним почуттям гумору, артистичною харизмою та яскравою усмішкою, а й неймовірним стилем. В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм знаменитість вкотре продемонструвала, як правильно носити останні тренди Нового року, а у коментарях зірці залишили чимало приємних коментарів і теплих слів.

Булітко в трендовому одязі

Останнім часом носити українські бренди та загалом споживати виготовлені в Україні товари стало не просто крутим трендом, а приємною необхідністю. Вікторія Булітко довела, що носити українське – це підтримувати вітчизняний бізнес, а також виглядати просто неймовірно. З такою метою зірка опублікувала на особистій сторінці в Інстаграмі новий допис, в якому показала трендовий одяг від українського бренду Goldi.

Вікторія Булітко з Дизель Шоу зачарувала своїм стилем
Вікторія Булітко з Дизель Шоу зачарувала своїм стилем

Знаменитість влаштувала показ мод прямо у себе вдома та позувала на камеру в різному трендовому вбранні. Пухнастий світшот ніжного фіолетового кольору ідеально пасувало до вогняного волосся знаменитості, а також підкреслювала бездоганну шкіру зірки.

Булітко в трендовому светрі фіолетового кольору
Булітко в трендовому светрі фіолетового кольору

Витончена та тендітна Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” показала, як виглядає у яскравому спортивному костюмі, який складається з кофтинки з довгим рукавом і широких штанів. Мандариновий колір буквально зливався з таким самим яскравим волоссям актриси. На спортивний костюм зірка також накинула короткий бомбер, який ідеально довершив образ.

Вікторія Булітко в яскравому костюмі від українського бренду
Вікторія Булітко в яскравому костюмі від українського бренду

Показала знаменитість і як виглядає в куртці світлого кольору. Варто зазначити, що Вікторії Булітко дуже пасують яскраві кольори та сміливі образи, проте тільки такі мінімалістичні та світлі наряди вдало підкреслюють ніжність актриси.

Булітко в куртці від українського бренду
Булітко в куртці від українського бренду

Вишенькою на торті став спортивний оверсайз костюм від українського бренду білого кольору. Вікторія Булітко позувала на повний зріст і показала, що цей образ має декілька приємних особливостей. На кофтинці намальоване жовто-блакитне сердечко, а на штанах зазначено, що костюм було вироблено в Україні.

Булітко в спортивному костюмі
Булітко в спортивному костюмі

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!