Ніжна сукня і вишукані прикраси: молода дружина Віктора Павліка показала, як виглядала на своєму випускному

Дружина відомого українського музиканта поділилась рідкісними фото зі свого випускного у рідному Дніпрі. 17-річна Катерина Репяхова була дуже стильною та вміла вражати образами

Катерина Репяхова та Віктор Павлік одружились 2020 року, а 2021 в молодій зірковій родині з’явився син Михайло. Попри всю критику з боку публіки стосовно великої різниці у віці знаменитості почуваються дуже добре разом. Катерина Репяхова неодноразово заявляла, що не відчуває різниці у віці зі своїм чоловіком.

В особистому блозі дружина Віктора Павліка постійно показує своїм шанувальникам деталі їхнього зі співаком сімейного життя. Буквально на очах публіки зростає їхній син Михайло. Нерідко Катерина Репяхова ділиться архівними фотографіями своєї родини – мами, брата, племінниць. Цього разу, з нагоди сімейної зустрічі, блогерка вирішила показати, як виглядала в школі.

Дружина Віктора Павліка показала, як виглядала на випускному в школі
Дружина Віктора Павліка показала, як виглядала на випускному в школі

Випускний Репяхової

Нещодавно старший брат відомої української блогерки святкував день народження, тому родина зібралась разом для скромного святкування. Катерина Репяхова показала теплі та затишні сімейні фотографії з дня народження свого брата. На опублікованому кадрі зіркова родина щиро усміхається та виглядає дуже радісною бути разом. Єдині, кого не вистачає на цьому святкуванні – сестри та племінниці дівчини, які живуть за кордоном та Віктора Павліка. Чоловік зараз в іншому місті на концерті.

Катерина Репяхова показала фотографію зі своїми рідними
Катерина Репяхова показала фотографію зі своїми рідними

Дружина відомого українського музиканта зазначила, що вона дуже сумує за своєю родиною, саме тому вирішила показати архівні кадри з племінницями. До слова Лізі та Насті, донька сестри та брата, вона приділяє особливу увагу в особистому блозі. Катерина Репяхова дуже любить своїх племінниць.

На новій опублікованій Історії в Інстаграмі Катерина Репяхова показала два знімки з різницею 10 років. Дівчата помітно підросли, а ось дружина Віктора Павліка майже не змінилась.

Катерина Репяхова зі своїми племінницями
Катерина Репяхова зі своїми племінницями

Далі блогерка детальніше показала, яким був її випускний зі школи 2011 року. На святкування 17-річна Катерина Репяхова одягла ніжну сукню, яка ідеально пасувала до її тоді темного волосся, а обличчя зірки прикрашав трендовий макіяж. Знаменитість доповнила образ вишуканими прикрасами та чарівною усмішкою.

Випускний Катерини Репяхової
Випускний Катерини Репяхової

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".