Розкуйовджене волосся, втомлений вид і простенький одяг: Дорофєєва показала, як виглядає в реальному житті

Поза прицілами камер та зацікавленими поглядами шанувальників кожній знаменитості хочеться побути простою людиною, а не відомою зіркою. Надя Дорофєєва показала, як виглядає в реальному житті

Відома українська співачка Надя Дорофєєва останнім часом не втомлюється збирати компліменти від зачарованих своїм талантом і красою шанувальників. Цього разу знаменитість поділилась в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм кадрами себе в реальному житті та захопила прихильників природною красою і витонченістю.

Так, на особистій сторінці української співачки з’явилось відео, ймовірно, зі студії звукозапису. Судячи з додаткових підписів на кадрах, відеоролик було знято 19 січня. У новій публікації Надя Дорофєєва не наносила на обличчя велику кількість макіяжу, не вкладала ідеально волосся та не одягала шикарний і бездоганний одяг. Проте, від цього зірка ні в якому разі не стала менш красивою.

Надя Дорофєєва показала, як виглядає в реальному житті
Надя Дорофєєва показала, як виглядає в реальному житті

Останнім часом стиль і загальний образ Наді Дорофєєвої сильно змінився. Раніше знаменитість наносила багато макіяжу та полюбляла сміливі та яскраві образи. Тепер Надя Дорофєєва надає перевагу мінімалізму та трендовим стрітстайл образам. Навіть на сцену українська співачка тепер виходить у спокійних та стриманих нарядах.

На нещодавно опублікованих кадрах Надя Дорофєєва й зовсім позувала в простому повсякденному вбрані. Знаменитість одягла сіру майку, її волосся було розпущене та трішки розкуйовджене, а на спокійному та на чомусь сконцентрованому обличчі не було ні краплі макіяжу.

Українська співачка показала, як виглядає без макіяжу в реальному житті
Українська співачка показала, як виглядає без макіяжу в реальному житті

В описі до нової публікації знаменитість залишила коротку фразу, сповнену особливим та для кожного різним сенсом.

Привіт… Тільки не в губи, бо одразу ридати я буду

– зауважила в описі до нового допису Надя Дорофєєва.

Нова публікація української співачки була своєрідним анонсом до майбутньої пісні. У коментарях шанувальники знаменитості зазначили, що вони не можуть дочекатись релізу нової композиції. Ба більш, чимало користувачів мережі зізнались, що вони впевнені: під час прослуховування нової пісні Наді Дорофєєвої точно будуть плакати. Підписники знаменитості також залишили чимало компліментів своєму кумирові.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.