Доношує сукню за донькою Меладзе: Віра Брежнєва показала, в якому одязі ходить її молодша дитина Сара Кіперман

Нещодавно Віра Брежнєва та її молодша донька Сара показали фото у стильному вбранні від українського дизайнера. Виявилось, що Кіперман "доношує" речі за своєю зведеною сестрою

Відома українська співачка Віра Брежнєва виховує двох доньок – старшу Софію та молодшу Сару. Обидві дівчинки спадкували від зіркової матері не лише неймовірну зовнішність, а й відмінне почуття стилю. Нещодавно знаменита артистка та її 13-річна донька продемонстрували, як виглядають у сукнях від відомого українського дизайнера Івана Фролова.

До слова, зіркові мати та донька опублікували кадри в стильних образах після того, як дизайнер повідомив про створення сукні для Бейонсе. Днями співачка дала перший за чотири роки повноцінний концерт, одним з образів на якому була сукня від Івана Фролова.

Брежнєва та її донька в сукнях

Українська співачка показала фотографію, на якому вона зображена у вишуканій сукні. Повітряний образ ідеально підкреслює стрункий стан Віри Брежнєвої, а виріз на талії та блискучий матеріал буквально придають наряду повітряності та невагомості. Й без того витончена артистка ніби стає ще тендітнішою в сукні, створеній українським дизайнером.

Віра Брежнєва показала, як виглядає в сукні від українського бренду
Віра Брежнєва показала, як виглядає в сукні від українського бренду

Майже одразу після Історії в особистому блозі Віри Брежнєвої в соціальній мережі Інстаграм своє фото показала її молодша донька. Так, на сторінці Сари Кіперман з’явився знімок, на якому зіркова донька позує в симпатичній ніжно-блакитній сукні зі сріблястими вставками. Автором цього образу також є український дизайнер Іван Фролов.

Донька Віри Брежнєвої Сара Кіперман показала фото в сукні від Івана Фролова
Донька Віри Брежнєвої Сара Кіперман показала фото в сукні від Івана Фролова

Найцікавішим є той факт, що раніше в такій самій сукні виходила у світ зведена сестра Сари Кіперман – донька Костянтина Меладзе Лія. 19-річна дівчина брала участь в новому сезоні “Голосу країни”, а на виступ приїхала саме в такій сукні – ніжно-блакитній та з симпатичними напівпрозорими вставками з діамантами.

Молодша донька Брежнєвої показала фото в такій самій сукні, яка була у Лії Меладзе
Молодша донька Брежнєвої показала фото в такій самій сукні, яка була у Лії Меладзе

Сказати напевно, кому з дівчат належить сукня від українського дизайнера, а хто вирішив її запозичити – важко. Втім, у світ зіркові доньки вже вийшли в однакових нарядах.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.