Шикарні квартири Олени Кравець і Євгена Кошового: де і як живуть найбагатші “Кварталівці” країни

За часи своєї творчої діяльності в "Кварталі 95" Олена Кравець і Євген Кошовий заробили достатньо грошей, щоб жити в елітних домівках у дорогих столичних районах. Як виглядає житло відомих кварталівців?

Одні з найвідоміших акторів України присвятили все своє життя гумористичній діяльності. Починали Євген Кошовий та Олена Кравець з “КВК”, як і багато їхніх колег, проте пізніше започаткували власний проєкт “Квартал 95”.

Телешоу швидко полюбили багато українців, тому сьогодні знаменитості є не лише популярними на всю країну, а й достатньо заможними, щоб дозволити собі житті в елітних районах Києва. Де живуть Олена Кравець та Євген Кошовий і як виглядають оселі кварталівців?

Котедж Олени Кравець

Відома українська актриса та гумористка Олена Кравець разом зі своїм чоловіком Сергієм та двома маленькими дітьми живе в елітному котеджному містечку на Лівому березі Києва. Міні місто в столиці всього налічує 17 котеджів, один з яких належить саме родині Кравець.

Як виглядає будинок Олени Кравець
Як виглядає будинок Олени Кравець

У програмі “Викриття” було детально показано житло Олени Кравець. Так, знаменитість живе в одному з найбезпечніших районів Києва, оскільки на території котеджного містечка присутня велика кількість охорони.

Де живе Олена Кравець
Де живе Олена Кравець
Оселя Олени Кравець
Оселя Олени Кравець

Ба більш, на території котеджного містечка, в якому з родиною живе українська гумористка, є басейн з морською водою, гавань для яхт і катерів.

Будинок Олени Кравець у Києві
Будинок Олени Кравець у Києві

Автором дизайну інтер’єру котеджу знаменитостей є дружина актора Андрія Данилевича Тетяна. До слова, всі будинку в котеджному містечку продані, втім охочі можуть орендувати оселю. Якщо ви хочете стати сусідом Олени Кравець і винаймати біля неї котедж, приготуйтесь віддати щонайменше 5 тисяч доларів на місяць.

Як виглядає будинок Кравець зсередини
Як виглядає будинок Кравець зсередини

Квартира Євгена Кошового

Колега та друг Олени Кравець навіть поза прицілами камер не полишає її – він живе майже по сусідству з українською гумористкою. В інтерв’ю для шоу “Життя відомих людей” знаменитість показав квартиру, в якій живе разом з дружиною та двома доньками.

Де живе Євген Кошовий
Де живе Євген Кошовий

Євген Кошовий разом з дружиною Ксенією та доньками Варварою і Серафимою живе в новому столичному районі. Квартира знаменитості виповнена у світлих тонах. По-сімейному затишна оселя Кошових надихає на відпочинок і релакс.

Як виглядає квартира Кошового
Як виглядає квартира Кошового
Квартира Євгена Кошового
Квартира Євгена Кошового

Меблі та підлога у квартирі українського актора й гумориста виповнена з натурального дерева, що надає оселі більшої вишуканості та підвищеного комфорту.

Де живе Кошовий з родиною
Де живе Кошовий з родиною
Оселя Кошового
Оселя Кошового

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.