Шикарні квартири Олени Кравець і Євгена Кошового: де і як живуть найбагатші “Кварталівці” країни

За часи своєї творчої діяльності в "Кварталі 95" Олена Кравець і Євген Кошовий заробили достатньо грошей, щоб жити в елітних домівках у дорогих столичних районах. Як виглядає житло відомих кварталівців?

Одні з найвідоміших акторів України присвятили все своє життя гумористичній діяльності. Починали Євген Кошовий та Олена Кравець з “КВК”, як і багато їхніх колег, проте пізніше започаткували власний проєкт “Квартал 95”.

Телешоу швидко полюбили багато українців, тому сьогодні знаменитості є не лише популярними на всю країну, а й достатньо заможними, щоб дозволити собі житті в елітних районах Києва. Де живуть Олена Кравець та Євген Кошовий і як виглядають оселі кварталівців?

Котедж Олени Кравець

Відома українська актриса та гумористка Олена Кравець разом зі своїм чоловіком Сергієм та двома маленькими дітьми живе в елітному котеджному містечку на Лівому березі Києва. Міні місто в столиці всього налічує 17 котеджів, один з яких належить саме родині Кравець.

Як виглядає будинок Олени Кравець

У програмі “Викриття” було детально показано житло Олени Кравець. Так, знаменитість живе в одному з найбезпечніших районів Києва, оскільки на території котеджного містечка присутня велика кількість охорони.

Де живе Олена Кравець
Оселя Олени Кравець

Ба більш, на території котеджного містечка, в якому з родиною живе українська гумористка, є басейн з морською водою, гавань для яхт і катерів.

Будинок Олени Кравець у Києві

Автором дизайну інтер’єру котеджу знаменитостей є дружина актора Андрія Данилевича Тетяна. До слова, всі будинку в котеджному містечку продані, втім охочі можуть орендувати оселю. Якщо ви хочете стати сусідом Олени Кравець і винаймати біля неї котедж, приготуйтесь віддати щонайменше 5 тисяч доларів на місяць.

Як виглядає будинок Кравець зсередини

Квартира Євгена Кошового

Колега та друг Олени Кравець навіть поза прицілами камер не полишає її – він живе майже по сусідству з українською гумористкою. В інтерв’ю для шоу “Життя відомих людей” знаменитість показав квартиру, в якій живе разом з дружиною та двома доньками.

Де живе Євген Кошовий

Євген Кошовий разом з дружиною Ксенією та доньками Варварою і Серафимою живе в новому столичному районі. Квартира знаменитості виповнена у світлих тонах. По-сімейному затишна оселя Кошових надихає на відпочинок і релакс.

Як виглядає квартира Кошового
Квартира Євгена Кошового

Меблі та підлога у квартирі українського актора й гумориста виповнена з натурального дерева, що надає оселі більшої вишуканості та підвищеного комфорту.

Де живе Кошовий з родиною
Оселя Кошового