Виділив час на важливу зустріч: Злата Огнєвіч похвалилась фотографією з українським крашем Віталієм Кімом

Злата Огнєвіч вирушила з благодійним концертом до Миколаєва та зустрілась там з кумиром мільйонів українців. Віталій Кім прийшов на концерт до відомої української співачки

До 24 лютого відомі українські зірки заробляли кругленькі гонорари, проте після початку повномасштабної війни представники українського шоубізнесу забули про заробіток та комерційні концерти. Натомість всі кошти, отримані з виступів знаменитості жертвують на потреби українців. Відома співачка Злата Огнєвіч наразі також активно займається благодійністю.

Нещодавно знаменитість прибула до Миколаєва з благодійним концертом. У місті на Півдні України співачка Злата Огнєвіч зустрілась з головою Миколаївської обласної військової адміністрації Віталієм Кімом. Політик з 24 лютого встиг підкорити не одне українське серце і буквально став новим ідолом сучасності.

Злата Огнєвіч зустрілась у Миколаєві з Віталієм Кімом
Злата Огнєвіч зустрілась у Миколаєві з Віталієм Кімом

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Злата Огнєвіч опублікувала фотографію з Кімом і зазначила, що це була доволі несподівана зустріч. Схоже, що артистка навіть не підозрювала, що український політик зможе знайти вільний час у щільному графіку та прийти на благодійний концерт.

Нову опубліковану світлину Злата Огнєвіч підписала доволі лаконічно. Знаменитість зазначила, що в Миколаєві сталась доволі приємна зустріч з українським крашем Віталієм Кімом.

Співачка Злата Огнєвіч показала фото з зустрічі з Кімом
Співачка Злата Огнєвіч показала фото з зустрічі з Кімом

На новій фотографії знаменитості виглядають злегка виснаженими, проте радісними. Можна припустити, що українська співачка втомилась після концерту, а ось про причини втоми Віталія Кіма навіть не варто гадати, адже деякі шанувальники сумніваються, що політик взагалі спить.

Фотографія, ймовірно, була зроблена за лаштунками, в гримерці. Злата Огнєвіч була одягнута в білу футболку зі стильним малюнком на ній. Віталій Кім, як і належить керівникові ОВА, одягнувся у стиль “мілітарі”. На відомому політику була футболка кольору хакі та камуфляжна темна кофта.

Обличчя знаменитостей прикрашали щирі усмішки, а в очах обох читались приємні відчуття від зустрічі одне з одним. Схоже, що не лише Злата Огнєвіч, а й Віталій Кім зраділи так званій несподіваній здибанці.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.