Як виглядають всі діти Катерини Осадчої: багатодітна зіркова мама пишається своїми нащадками

Відома українська телеведуча Катя Осадча стала багатодітною матір'ю. У зірки троє дітей і всі вони хлопчики. Нещодавно її сини засвітилися на сімейному фото.

Катя Осадча — відома українська телеведуча і журналістка, яка відклала роботу в шоу про знаменитостей “Світське життя” і зараз займається важливою у воєнний час справою. Вона разом з командою 1+1 заснувала проект “Пошук зниклих” та займається пошуком людей, з якими був втрачений зв’язок під час війни.

Зірка дуже близько до серця сприймає кожну історію та розповідає про це в своєму Інстаграм-блозі. Катерина зізнається, що зараз дуже важко радіти життю, але українці мусять це робити, тому що захисники боряться за наше щасливе майбутнє.

 Катя Осадча прокоментувала свою четверту вагітність
Як виглядають всі діти Катерини Осадчої

Ненадовго відволікатись від сумних новин Осадчій допомагає сім’я. Телеведуча одружена з шоуменом Юрієм Горбуновим. В 2017 році у пари народився син Іван, а пізніше в 2021 році в родині сталось нове поповнення — народився ще один хлопчик Данило. Також у зірки є дорослий син Ілля від шлюбу з політиком Олегом Поліщуком. Катя вийшла за нього заміж зовсім юною, коли завершила модельну кар’єру.

На зимові свята Осадчій вдалось зібрати рідних разом. На Святвечір вона виставила сімейне фото з коханим чоловіком і трьома синами. Зміг в Україну приїхати навіть старший Ілля, який вчиться в Сполучених Штатах Америки у вузі на айтішника.

В коментарях користувачі Мережі відмітили, що Ілля виріс дуже схожим на знамениту маму. А Іван, якого на руках тримає тато Юрій Горбунов — його копія.

Нагадаємо, у телеведучого до шлюбу з Катериною Осадчою також була сім’я, але батьком він став вже в стосунках з ведучою. Роман з колегою став причиною розлучення Горбунова з першою дружиною.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.