Лобода в ультрамодній сукні та з подовженим боб-каре вирушила до пустелі: “Самотні планети що загубилися”

Світлана Лобода може легко претендувати на звання української модниці. В особистому блозі зірка показала, в якому одязі вирушила до пустелі – легка сукня, але без головного убору

Відома українська співачка Світлана Лобода вміє вражати стильними образами та незвичайними модними комбінаціями. Хоча всі звикли бачити зірку в сміливих та іноді занадто коротких нарядах, іноді співачка доводить, що природна краса виглядає шикарно в будь-якому одязі.

Нещодавно на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри, які були зроблені в місцевості, що дуже нагадує невеличку пустелю. Принаймні дрібний пісок красивого золотого кольору наштовхує саме на такі думки.

Відома співачка Лобода показала кадри в стильній сукні
Відома співачка Лобода показала кадри в стильній сукні

Лобода в пустелі

В особистому блозі Світлана Лобода опублікувала фотографію, на якій зображена у вишуканій та одночасно стриманій сріблястій сукні. Довгий наряд по-прекрасному незвичайно виглядав у золотій спекотній пустелі, а “холодний” відтінок ніби вибивався з загальної бронзової картини. Втім, вибір саме такої сукні лише придав Лободі загадковості.

Зачіска знаменитості не відрізнялась від звичного варіанту, який носить Лобода. Схоже, що співачка не належить до тієї категорії зірок, які полюбляють експерименти зі своїм волоссям. Пасма знаменитості стабільно світлого кольору та вкладені легкими хвилями. Довжина зачіски нагадує трендове цьогоріч боб-каре.

Свій образ відома українська співачка вирішила не доповнювати ніякими аксесуарами. Загалом, це не лише стилістично вірне, а й життєво розумне рішення. На палючому сонці будь-які прикраси б сильно нагрівались та могли б навіть залишити опіки на шкірі Лободи.

Світлана Лобода показала фотографію з пустелі
Світлана Лобода показала фотографію з пустелі

В описі до нової публікації знаменитість залишила загадковий та навіть філософський підпис.

Згадай, як лежали щасливі та прощені, та як хотілося падати глибоко. Ми як самотні планети у просторі, що загубилися

– зазначила Лобода.

У коментарях до нового допису відомої української співачки шанувальники зізнались, як сильно чекають на новий альбом і засипали артистку компліментами:

  • “Так хочеться загубитися щасливими у просторі… сумую за цими відчуттями… дякую за пісні, особливо рідною”;
  • “Дуже чекаємо нову пісню”;
  • “Неймовірна жінка”;

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.