Без пластичних операцій – ніхто: історії Варлей з Холостяка-12, Білик та інших зірок, які себе “перекроїли”

Не кожній зірці щастить знайти "свого" пластичного хірурга, тому часто історії покращення природної зовнішності завершуються не дуже весело. Розповідаємо, чому знаменитості вирішили себе перекроїти

Як сумно б це не було, але в шоубізнесі найбільшою популярністю користуються саме молоді та привабливі зірки. Саме з цієї причини часто знаменитості приймають рішення лягати під ніж пластичних хірургів. Втім, деяким зіркам просто хочеться бути вічно молодими або позбутись від так званих недоліків, які турбували їх ледве не з самого дитинства.

Ба більш, для деяких зірок пластичні операції – єдиний квиток у світ популярності. Так, наприклад, Білик в молодості не користувалась славою, а на її “сумний” погляд через навислі повіки звертали увагу всі. Отже, розповідаємо історії відомих зірок та показуємо вдалі та не дуже результати операцій.

Вікторія Варлей

Варлей до та після пластичної операції
Варлей до та після пластичної операції

У новому інтерв’ю для Анни Олицької учасниця Холостяка-12 зізналась, що вперше наважилась на пластичну операцію у 34 роки. Тоді, розповіла зірка, вона зробила одразу декілька процедур – зірка робила блефаропластику (усунення мішків під очима), збільшення грудей, видалення грудок Біша, ліпосакція нижньої частини обличчя.

Ірина Білик

Ірина Білик до та після пластики
Ірина Білик до та після пластики

Хоча шанувальники артистки неодноразово зазначали, що вона “переборщила” з пластикою, сама співачка ні про що не шкодує. Загалом зірка лягала на пластичні операції тричі. Ірина Білик змінила форму очей, аби позбутись від “сумного” погляду, робила ринопластику, а також підтяжку обличчя.

За словами зірки, вона наважилась на першу в житті пластику заради того, щоб повернути собі славу. До вагітності та пологів знаменитість користувалась шаленою популярністю та була хедлайнером концертів, але після її ставили “на розігрів”. Усе змінилось після вдалої операції.

Христина Орбакайте

Орбакайте до та після пластики
Орбакайте до та після пластики

Відому російську співачку та доньку Алли Пугачової з самого дитинства непокоїв власний ніс. Зірці не подобалась його форма та горбинка, тому після того, як знаменитість заробила достатню суму грошей, вона вирішила виповнити дитячу мрію та зробити ринопластику. Сучасна медицина допомогла Христині Орбакайте отримати ніс своєї мрії.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.