Токсичні дружини: Віктор Павлік, Дзідзьо, Андрій Джеджула та інші зірки, які пережили скандальні розлучення

За життям знаменитостей спостерігають мільйони прихильників, тому після розлучення їм не вдається пережити це "в тиші". Тим більше, якщо це розлучення було скандальним.

Герої нашої сьогоднішньої статті довгий час були предметом №1 для обговорення в Мережі та у пресі, але не через свої успіхи, а через скандальне розлучення.

Віктор Павлік

Лариса Созаєва і Віктор Павлік
Лариса Созаєва і Віктор Павлік

Віктор Павлік зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою прожив у шлюбі 25 років. Втім, у 2019 році стало відомо, що артист подав на розлучення і вже готується до одруження з молодшою на 29 років дівчиною Катею Репяховою.

Лора Созаєва, як ображена жінка, розказала на публіку всі ненайкращі подробиці життя з Павліком. Так, за словами Лори, артист зловживав алкоголем і неодноразово їй зраджував. Крім того, жінка публічну ображала коханку свого чоловіка.

Дзідзьо і Славія

Славія розлучилася з Дзідзьо, щоб стати співачкою
Славія і Дзідзьо

Дзідзьо і Ярослава Хома розлучилися після 20 років шлюбу. Артист не коментував розбрат з дружиною, а ось сама Ярослава мовчати не стала. Жінка заявила, що Дзідзьо не давав їй розвиватися, як співачці і навіть був проти народження дитини. після розлучення Ярослава взяла псевдонім Славія і на зло Дзідзьо почала будувати співочу кар’єру.

Андрій Джеджула

Андрій Джеджула і Юлія Леус

Андрій Джеджула розлучився зі своєю другою дружиною Юлією Леус, коли вона була вагітною його дитиною. Юлія не стала мовчати і в інтерв’ю розповіла про те, як чоловік бив її і знущався над нею. Після народження дитини, Джеджула не бере жодної участі в її вихованні, принаймні так стверджує Юлія.

Володимир Дантес

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес розлучились навесні цього року
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва оголосили про розлучення в березні 2022 року. Подружжя хотіли розійтись без зайвого шуму в пресі, але так не вийшло. Коли стали відомі подробиці розбрату Вови і Наді, про це почав гудіти весь інтернет. Справа в тому, що Дорофєєва зрадила Дантесу з другом сім’ї Михайлом Кацуріним. Таким чином Надя не лише зрадила чоловіку, а і увела чоловіка у власної подруги.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.