Як виглядають батьки і сестра Світлани Лободи: співачка в зірковій родині тільки одна (ФОТО)

Відома українська співачка Світлана Лобода народилася і виросла у невеликому місті Ірпінь, що на Київщині. У сім'ї зірки ніхто не має творчу професію.

Відома українська співачка Світлана Лобода народилася у зовсім не творчій родині. Батько співачки Сергій Васильович майже все життя пропрацював на авіазаводі і навіть займав там одну з керівних посад. Мама Світлани Наталія Василівна довгий час працювала в Києві спеціалістом по енергозбереженню.

к виглядають батьки і сестра Світлани Лободи
к виглядають батьки і сестра Світлани Лободи

Зараз Світлана Лобода зізнається, що не часто має змогу приїжджати до різних і бачитись з батьками.

А ось зі своєю молодшою сестрою Ксенією Світлана у більш тісних стосунках. Ксенія молодша зі Світлану на 10 років, але це не завалами сестрам побудувати гарні стосунки.

У 2019 році Ксенія вийшла заміж. Весілля було розкішним і, звісно, на ньому побувала і зіркова сестра.

к виглядають батьки і сестра Світлани Лободи
к виглядають батьки і сестра Світлани Лободи

Варто відзначити, що Ксенія і Світлана дуже схожі зовні, однак користувачі Мережі в коментарях відзначають, що сестра Лободи навіть більш приваблива за саму співачку, її краса природня, без пластики.

Відомо, що сестра Лободи Ксенія працює у модельному бізнесі.

Нагадаємо, останні 8 років Світлана Лобода жила та працювала в росії. Втім, після початку повномасштабної війни в Україні співачка негайно виїхала з країни-терористки та відкрито виступила проти війни. За останні 10 місяців співачка перерахувала вагому суму коштів на ЗСУ, а також на відновлення зруйнованих будинків в Ірпені. В інтерв’ю співачка зізналася, що шкодує про те, що останні роки працювала в росії. По словам зірки, раніше вона не вникала в збройний конфлікт України і росії і не розуміла всієї серйозності того, що відбувається.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?