Як 38-річна Тіна Кароль відзначила день народження: обмежилась скромним чаюванням з тортиком без Дана Балана

Вчора в Україні був справжній день іменинника. Тіна Кароль показала, як святкувала свій 38-й день народження. Запальна співачка відзначила важливе свято у скромній, але "солодкій" компанії

Відома українська співачка Тіна Кароль 25 січня відзначила свій день народження. Знаменитість вирішила не влаштовувати гучних святкувань, а свої 38 років, ймовірно, зустріла на самоті. В особистому блозі артистка продемонструвала святковий торт і скромне чаювання. Саме так зірка зустріла та провела день народження – у спокійній та тихій атмосфері.

Як Тіна Кароль відзначила день народження

На особистій сторінці артистки в соціальній мережі Інстаграм з’явились затишні кадри, на яких вона показала, в якій “солодкій” компанії зустріла важливий день. Так, Тіна Кароль святкувала свій день народження зі смачним тортом стильного дизайну та чашечкою запашного чаю. На фотографіях зірка виглядає спокійною та щасливою. Схоже, знаменитість не засмутилась відсутності гучних вечірок і святкувань.

Тіна Кароль показала свій святковий торт
Тіна Кароль показала свій святковий торт

Торт відомої української співачки було виповнено в ніжних світлих тонах, а на смаколику написали слова з пісні артистки. У фразі “Вільні, нескорені” кольори літер “і” та “н” відрізнялись – вони формували український жовто-блакитний прапор.

Також святкове частування прикрашали об’ємні сердечка ніжних жовтого і блакитного кольорів. Мінімалістичний дизайн торта підкупав своєю стильною простотою. У розрізі смаколик виглядав не менш привабливо й апетитно, ніж у розрізі. Тіна Кароль опублікувала “смачну” фотографію святкового торта, поруч з яким лежав макарун – смачний повітряний десерт.

Як Тіна Кароль відзначила день народження
Як Тіна Кароль відзначила день народження

Крім того, артистка також показала фотографії чаювання. Знаменитість опублікувала фотографію-селфі, на тлі якої було видно не лише смачний чай, а й затишну оселю знаменитості. На столі, який “зачепила” на кадрі Тіна Кароль стояла ваза з красивими жовтими тюльпанами, графин з лимонною водою і чорний чай.

Ні на одній з фотографій не було видно ні колег знаменитості, ні її друзів, адже, ймовірно, Тіна Кароль нікого не запрошувала. Можна припустити, що цей важливий день артистка зустріла зі своїм сином Веніаміном. Схоже, що разом родина провела тихий і спокійний вечір.

Схожі статті

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.