Як виглядають четверо синів Андрія Шевченка: пристрасть до футболу успадкували не всі хлопці

Один з найвідоміших українських футболістів і тренерів Андрій Шевченко має щасливу та велику родину. Знаменитість виховує чотирьох синів. Як виглядають хлопці та який життєвий шлях вони обрали?

Андрій Шевченко – один з найвідоміших українських футболістів. Хоча знаменитість не одразу усвідомив потяг до футболу й у молодших класах захоплювався хокеєм, пізніше Шевченко таки почав кар’єру футболіста. Сьогодні він є відомими футболістом не лише в Україні, а й у всьому світі.

Проте, дуже добре склалась не лише професійна діяльність зірки українського спорту. В особистому житті Андрія Шевченка все ще набагато краще – футболіст є щасливим татом чотирьох синів і люблячим чоловіком чудової дружини. Про те, як виглядає родина, кохана та діти знаменитості, читайте далі.

Сім’я Андрія Шевченка

Зі своєю майбутньою дружиною Крістен Пазік знаменитість познайомився в Італії. Купідоном для зіркової парочки став легендарний Джорджо Армані, італійський дизайнер одягу та аксесуарів, очільник всесвітньо відомого дому мод. Саме він познайомив двох молодих людей, які врешті одружились 2004 року.

Андрій Шевченко з дружиною Крістен Пазік та дітьми
Андрій Шевченко з дружиною Крістен Пазік та дітьми

Американська модель польського походження народила українському спортсменові чотирьох дітей – 18-річний Джордан, 16-річний Крістіан, 11-річний Олександр, 8-річний Райдер Габріель.

Зіркова родина живе у Великобританії. Про особисте життя родини, як і про життя синів Шевченка, відомо мало. Татовими стопами пішов лише один син – Крістіан Шевченко.

Син українського футболіста Андрія Шевченка Крістіан
Син українського футболіста Андрія Шевченка Крістіан

Син Андрія Шевченка 16-річний Крістіан з самого дитинства впевнено крокує батьківським шляхом. Джордан є не лише палким прихильником обраного спорту – хлопець вже професійно займається футболом. Так, наприклад, наприкінці грудня 2022 року стало відомо, що Крістіан Шевченко підписав контракт з клубом “Тоттенхем” і буде вчитись під керівництвом поважного футболіста Яя Туре.

Старший син Андрія Шевченка Джордан
Старший син Андрія Шевченка Джордан

18-річний Джордан навчається у Лондоні, а з початку повномасштабної війни разом зі своїми друзями намагається знайти будь-які способи допомогти Україні.

Мій старший син Джордан щиро переживає за Україну

– зізнався раніше журналістам український футболіст.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.