Оля Полякова показала свою маму: цю шикарну жінку з двома онуками неможливо назвати бабусею

43-річна співачка Оля Полякова показала свою 64-річну маму. Жінка виглядає набагато молодше свого віку, буквально, як старша сестра своєї зіркової доньки.

Оля Полякова у свої 43 роки виглядає набагато молодше свого віку. Зірка зізнається, що регулярно ходить до косметолога, робить різні омолоджувальні процедури. Втім, є ще один секрет молодості Полякової – це її гени. Адже мама зірки у свої 64 роки виглядає просто приголомшливо.

Як виглядає мама Олі Полякової
Як виглядає мама Олі Полякової

Що відомо про маму Олі Полякової

Маму Олі Полякової звати Світлана, їй 64 роки. В молодості жінка працювала лікарем-педіатром. Зі своїм першим чоловіком та батьком Олі Полякової Світлана розлучилася. Невдовзі жінка вийшла заміж вдруге за дипломата і почала їздити з ним по всьому світу. Після останньої поїздки Світлана з чоловіком обоснувалася в Москві, де вони і жили до 2022 року. Після початку повномасштабної війни в Україні Світлана назавжди виїхала з росії і певний час проживала з донькою в одному домі.

Як виглядає мама Олі Полякової
Як виглядає мама Олі Полякової

Світлана вже двічі бабуся. Оля Полякова подарувала їй двох онучок: Машу, якій зараз 17, та Алісу, якій зараз 11.

Варто відзначити, що Світлана – дуже гарна бабуся. До прикладу, нещодавно жінка поїхала жити до Лондону лише через те, що її молодша онучка не може освоїтись в школі-інтернаті. Так, Світлана тепер після занять забирає 11-річну Алісу в винайману квартиру, де вона зупинилася.

Нагадаємо, в цьому році Оля Полякова відправила свою 11-річну доньку Алісу вчитись та жити у школу-інтернат у Лондоні. Співачка зважилась на таке рішення через війну в Україні. Оля зізнається, що хотіла аби донька отримувала освіту за кордоном, але, звісно, не в такому ранньому віці. 11-річній Алісі дуже важко дається життя поза межами батьківського дому, тож бабуся дівчинки була змушена їхати до онуки.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.