“Підстригла волосся”: Катерина Осадча змінила імідж та готується зустрічати перемогу молодою і гарною (ФОТО)

Відома українська телеведуча Катерина Осадча розповіла про те, як готується зустрічати перемогу. Зірка підстригла волосся і подбала про молодість обличчя.

Катя Осадча багато років веде програму про зірок на каналі 1+1, яка називається “Світське життя”. Зараз вона поставила це шоу на паузу і зайнялась пошуком зниклих на війні людей. Знаменитість прикладає великі зусилля для того, щоб наблизити перемогу і як би важко не було, але намагається не забувати дбати про себе.

В своєму Інстаграм-блозі Катерина Осадча розповіла про зміни іміджу до перемоги:

Все буде добре. Підстригла волосся, зробила маски для обличчя. Перемогу потрібно зустріти молодою і гарною

, – написала ведуча.

Катерина Осадча змінила імідж та готується зустрічати перемогу молодою і гарною

На знімку знаменитість постала із зачіскою-хвостом, тому не видно, наскільки вона підстриглася. Макіяжу на обличчі Осадчої не помітно, вона виглядає прекрасно для свого віку і не має ні одної зморшки.

Раніше Катя розповідала, що не бачить нічого поганого в уколах краси, але сама ще не зверталась до ін’єкційної косметології:

Немає нічого поганого в тому, щоб жінка стежила за собою. Але сама я поки обходжуся без уколів

Катерина Осадча змінила імідж та готується зустрічати перемогу молодою і гарною

Коли почався карантин, Осадча взяла приклад з Юрія Горбунова і зайнялась йогою, ще вона качає прес, бігає і робить щоденну розминку. За своїм харчуванням телеведуча також слідкує і намагається не їсти шкідливу їжу, але без хліба не уявляє своє життя:

Намагаюся робити салати, їм картоплю, але лише до обіду. Фрукти намагаємося не вживати ввечері, день після трьох їх вже не їмо — там цукор

, – розповідала знаменитість.

В догляді за шкірою обличчя для Катерини найважливіше зволоження, тому вона робить зволожувальні маски і збагачує шкіру вітаміном С.

Нагадаємо, в минулому Катя Осадча — професійна модель. По її зовнішньому вигляду це добре видно. В віці під 40 і після трьох вагітностей зірка дуже гарно виглядає.