38-річний Володимир Остапчук показав, чим його годує 22-річна кохана: Горняк була більш хазяйновитою

Український телеведучий Володимир Остапчук після розлучення з другою дружиною Христиною Горняк вже будує кохання з юною красунею. Нещодавно чоловік показав, чим його балує нова кохана.

Володимир Остапчук не лише відомий український телеведучий, але ще й відомий ловелас. Так, у 2019 році чоловік розлучився зі своєю першою дружиною Оленою Войченко з якою прожив у шлюбі 10 років і має двоє дітей, через коханку Христину Горняк. Через пару місяців після розлучення з Войченко, Остапчук покликав коханку заміж. В жовтні 2019 року Володимир Остапчук і Христина Горняк побрались.

Весілля Горняк та Остапчука
Весілля Горняк та Остапчука

Зіркове подружжя здавались публіці ідеальною парою, принаймні так вони здавалися у соціальних мережах, де вони регулярно висвітлювали своє сімейне життя.

Втім, побудувати щастя на чужому нещасті Христині Горняк не вдалось. Влітку 2022 року стало відомо, що подружжя розлучилося. Наразі ні Остапчук, ні Горняк не коментують розлучення та причини, що цьому сприяли, але сам факт того, що вони більше не пара – не заперечують.

Варто відзначити, що наразі все вказує на те, що зіркове подружжя розлучилось через зраду Остапчука. Так, відомо, що зараз Володимир проживає разом з 22-річною журналісткою з Києва Катериною Полтавською. Очевидно, що чоловік не зміг би собі так швидко знайти заміну дружині, якби вона у нього вже не була.

22-річна дівчина Володимира Остапчука Катерина Полтавська
22-річна дівчина Володимира Остапчука Катерина Полтавська

Сам Остапчук поки не представляє свою нову дівчині публіці, але й не сильно приховує її. І Володимир і Катерина у своїх соціальних мережах публікують фото та відео з однієї квартири, однакові сніданки, ялинку і тому подібне.

Так, нещодавно Остапчук у своєму Інстаграм-блозі похизувався сніданком, який йому приготувала молода кохана.

38-річний Володимир Остапчук показав, чим його годує 22-річна кохана
38-річний Володимир Остапчук показав, чим його годує 22-річна кохана

Так, на фото телеведучого можна розгледіти страву шакшуку – смажена яєчня з овочами. Страва прикрашена свіжою руколою, поряд лежать підсмажені тости та стоїть філіжанка кави. Цікаво, що не столі стоїть запалена свічка, такий собі романтичний сніданок.

Варто відзначити, що друга колишня дружина Остапчука балувала його ще й не такими сніданками. Христина Горняк любила “виготовляти” чоловіку різноманітні страви.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.