Тато – голлівудський актор, мама – модель: колишня Узелкова Марина Боржемська вперше показала своїх батьків

Українська фітнес-тренерка й колишня дружина відомого боксера Марина Боржемська вперше показала своїх батьків. Зіркові мама й тато виявились дуже відомими людьми

Відома українська фітнес-тренерка дуже любить свою родину. Зробити такий висновок можна з кількості дописів і фотографій в особистому блозі Марини Боржемської, присвячених рідним. На своїй сторінці зірка постійно публікує сімейні кадри з сином Робертом і донькою Олівією. Крім того, відомо, що в Боржемьскої також є сестра, про яку фітнес-тренерка також дуже турбується.

Знаменитість приділяє особливу увагу найважливішим людям у своєму житті, а нещодавно зірка й взагалі вирішила показати шанувальникам, як зустрілась зі своїми батьками. Боржемська вперше показала маму й тата в Інстаграмі.

Батьки Боржемської

На особистій сторінці фітнес-тренерки в соціальній мережі днями з’явились фотографії, на яких зображені її батьки. На першому опублікованому кадрі Марина Боржемська позує зі своєю мамою, а на другому фото можна побачити й зіркового тата. Родина виглядає дуже щасливою бути разом.

Марина Боржемська зі своєю мамою
Марина Боржемська зі своєю мамою

Зірка також показала, як виглядають її батьки разом – неймовірно красива пара нагадує голлівудських зірок. Словом, саме про це шанувальники поспішили зазначити у коментарях до публікації. Тато Марини Боржемської – буквально копія голлівудського актора Роберта Де Ніро. А ось мама знаменитості настільки красива та вишукана, що легко могла б стати всесвітньо відомою моделлю.

Батьки Марини Боржемьскої
Батьки Марини Боржемьскої

Крім того, декому з підписників Марини Боржемської здалось, що старший син фітнес-тренерки Роберт схожий на свою бабусю. Сама знаменитість однаково схожа і на тата, і на маму. Раніше Боржемська вже показувала фото зі своїми дітьми, продивившись які, можна з’ясувати, що син й дійсно схожий на бабусю.

Діти Марини Боржемської
Діти Марини Боржемської

Нагадаємо, що одна з найвідоміших фітнес-тренерок країни народилась і виросла в місті Вінниця. Там знаменитість ходила до школи, а потім вступила до вищого навчального закладу. У Вінницькому державному педагогічному університеті Боржемська здобула освіту на факультеті музики й факультеті народознавства.

Спортивну кар’єру знаменитість почала після одруження з Узелковим. Тоді вона була менеджером свого чоловіка, а пізніше, коли той завершив кар’єру боксера, стала реалізовувати себе як фітнес-тренера.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.