Єфросиніна і Дорофєєва взяли участь у рекламній кампанії HUGO BOSS разом з Кемпбелл й іншими світовими зірками

Відома українська ведуча Єфросиніна разом з популярною співачкою Дорофєєвою представили Україну у масштабній рекламі німецького дому мод HUGO BOSS. Разом з українськими знаменитостями у зніманні також брали участь всесвітньо відомі зікри

Нещодавно популярний німецький дім моди запустив масштабну рекламну кампанію, в якій взяли участь чимало відомих зірок. Так, знаменитості сфотографувались зі своїми дитячими знімками, а основний слоган проєкту говорить наступну: “BOSSes aren’t born. They’re made”, що в перекладі означає, що босами не народжуються – ними стають.

Основними героями нової рекламної кампанії від HUGO BOSS стали Маша Єфросиніна, Надя Дорофєєва, Джіджі Хадід, Наомі Кемпбелл, тенісист Маттео Берреттіні, колумбійський співак MALUMA, блогер Хабі Ламе й корейський актор Лі Мін Хо.

Кадри з нової рекламної кампанії HUGO BOSS 
Кадри з нової рекламної кампанії HUGO BOSS

Крім того, до масштабного проєкту, на прохання німецького дому моди, долучились й інші відомі зірки. Своїми дитячими й дорослими кадрами поділились Олег Псюк з гурту Kalush, Демі Ловато, Бен Барнс, Маколей Калкін, Періс Гілтон, Белла Торн, Крістіна Річчі та інші знаменитості.

Головною метою нової рекламної кампанії HUGO BOSS стала демонстрація того факту, що ніхто зі знаменитостей не народився відомим чи успішним. Так, творці нового проєкту хотіли наголосити на тому, що кожне досягнення, успіх, популярність і багатство – це результат важкої й довгої праці.

Фото зірок для нової кампанії HUGO BOSS 
Фото зірок для нової кампанії HUGO BOSS

Знаменитості позували на камеру, тримаючи в руках фотографії себе дітьми. Таким чином глядачі змогли побачити, що всі народились найзвичайнісінькими дітьми, а в результаті стали неймовірно відомими та успішними людьми.

Нова рекламна кампанія HUGO BOSS
Нова рекламна кампанія HUGO BOSS

Маша Єфросиніна вирішила детальніше поділитись спогадами про те, як їй вдалось досягти успіху та з чого все починалось. За словами знаменитості, з самого дитинства її батьки сформували в ній непохитні правила, яких вона завжди дотримувалась і продовжує жити саме за такими принципами.

Зірка зазначила, що батьки завжди вчили її приймати рішення, спираючись лише на власні відчуття та інтуїцію, робити добро й не чекати чогось у відповідь, цінувати людей, з якими працюєш і спілкуєшся.

Життя не любить ієрархію у відносинах — воно для того надто непередбачуване. Ти ніколи не знаєш, де і ким завтра будеш

– прокоментувала українська ведуча й благодійниця.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.