Філіп Кіркоров готує для себе гідну зміну: 23-річного Давіда всі вважають прийомним сином співака (ФОТО)

Всім відомо про двох дітей Філіпа Кіркорова – Аллу-Вікторію й Мартіна-Крістіна. Але згодом з'ясувалося, що у співака є ще й доросла донька. Тепер же попвиконавцю приписують ще одне батьківство. Аргументи вагомі: Давід дуже схожий на болгарина, до того ж гарно співає.

Філіп Бедросович уперше побачив хлопчика, коли тому було 10 років. Співака вразив не лише голос юного таланта, але й те, що серце у Давіда знаходиться не ліворуч, а праворуч. Всі внутрішні органи перебувають у такій же дзеркальній відповідності.

Підопічний Філіпа Кіркорова Давід схожий на співака, як дві краплі

Мама Давіда Бухарова померла, коли тому було всього 2 рочки. Його зростили названа мама й бабуся. Молодик мешкає в Криму, де навчався в музичній школі і Сімферопольському музичному училищі. Про талановитого хлопчика Кіркоров дізнався від Валерія Леонтьєва і пообіцяв пробити таланту дорогу на сцену. Та коли широкий загал побачив спільні світлини Філіпа й Давіда, всі ахнули, вражені неймовірною схожістю. Відтоді стали ширитися чутки, що кримчанин є позашлюбним сином Кіркорова. Давіда навіть зрідка називають Філіповичем.

Давід Бухаров такий же талановитий, як і Кіркоров

Артист ставиться до подібних патякань поблажливо, хоча якщо це правда, то виходить, що зраджував Аллу Пугачову, адже коли хлопчина з’явився на світ Філіп був ще одруженим із Примадонною.

Філіп Кіркоров просуває Давіда в різні шоу

Прийомна мама розповіла, що ім’я батька дитини нікому невідомо. Пологи були важкими, у Давіда не розкривалася легеня. Тож його спеціально віддали на співи, щоб тренувати внутрішній орган. Тепер перед юнаком постала перспектива великої сцени. Всі дані для цього в нього є.

Кіркоров потроху почав виконувати свої обіцянки в просуванні юнака. Коли був продюсером в українському проєкті «Шоу №1», запросив дитину виступити і навіть зробив цінний подарунок – кулончик у формі мікрофона, прикрашений діамантами. Давід постійно бере участь у музичних конкурсах, і з віком стає все більш схожим на свого названого татуся.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.