В Мережі знайшли двійницю Надії Мейхер: відома акторка з Польщі як дві краплі води схожа на співачку

Незважаючи на те, що кожна людина індивідуальна, все ж на світі є багато таких, які дуже схожі один на одного. Так, нещодавно й у відомої співачки Надії Мейхер знайшлася двійниця.

Говорять, що у кожної людини на Землі є двійник – абсолютно ідентична тобі людина. Чи дійсно це правда, сказати важко, але те, що є люди, які неймовірно схожі один на одного – ні для кого не секрет.

Так, нещодавно в Мережі “знайшли” двійницю екс-віагрянки Надії Мейхер. Нею виявилась польська акторка Данута Стенка.

Хто така Данута Стенка і чим вона відома

Данута Стенка – польська акторка театру і кіно, теле і радіоведуча. Жінка народилася 10 жовтня 1961 року. Наразі їй 61 рік. Акторка зіграла безліч ролей в театрі та кіно. Вона працює з найкращими режисерами сучасного польського театру.

 В Мережі знайшли двійницю Надії Мейхер
В Мережі знайшли двійницю Надії Мейхер

Саму Дануту характеризують як темпераментну, емоційну, харизматичну зірку кіно.

Польська акторка дійсно схожа на українську співачку Надію Мейхер. Ба більше, вони навіть мають схожу зачіску і колір волосся. У польської та української зірки неймовірно схожі форма обличчя, посмішка і навіть погляд.

 В Мережі знайшли двійницю Надії Мейхер
В Мережі знайшли двійницю Надії Мейхер

Нагадаємо, Надія Мейхер прославилася завдяки участі в гурті “Віа гра”. Надію вважають однією з найяскравіших учасниць жіночого гурту. Після виходу з Віа Гри у 2011 році, артистка намагалася будувати сольну кар’єру, але значного успіху у цьому вона не досягла.

Останні декілька років Мейхер займається дизайном одягу. Жінка заснувала власний бренд одягу і розробляє гардероб для українських красунь. Надія акцентує увагу на ділові костюми та жіночні сукні. Співачка сама розробляє дизайн одягу і сама являється моделлю для реклами цих речей.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.