Чорний корсет, чорне волосся і кольє: гаряча Злата Огнєвіч мітить на місце третьої “Холостячки”

На особистій сторінці відомої української співачки з'явились привабливі кадри зі знімання чергового творчого проєкту. Злата Огнєвіч показала вишуканий наряд

Попри повномасштабну війну, важкий моральний стан і постійну небезпеку український шоубізнес не зупиняється. Відомі зірки продовжують свою діяльність, тішать шанувальників новими творчими продуктами та активно ведуть особисті блоги. Серед таких знаменитостей і популярна українська співачка Злата Огнєвіч.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка активно ділиться новими фотографіями й дописами, а також спілкується зі своїми шанувальниками. Нещодавно Злата Огнєвіч показала кадри зі знімання нового проєкту.

Злата Огнєвіч показала фото з гримерки перед роботою
Злата Огнєвіч показала фото з гримерки перед роботою

Огнєвіч у вишуканому образі

В Інстаграм-історіях відомої співачки нещодавно з’явились кадри, на яких зірка демонструє свій образ. Ймовірно, Злата Огнєвіч разом зі своєю колегою, співачкою MamaRika, яка також доєдналась до неї на знімальному майданчику, працюють над створенням нового творчого проєкту.

В особистому блозі українська артистка продемонструвала, в якому образі позуватиме в кадрі. Так, Злата Огнєвіч була в чорному стильному корсеті зі сріблястими лініями, з симпатичним кольє і вишуканою укладкою. Пряме темне волосся співачки ідеально лягало на тендітні плечі Злати

Новий образ Злати Огнєвіч для знімання проєкту з MamaRika
Новий образ Злати Огнєвіч для знімання проєкту з MamaRika

Знаменитість запитала у своїх шанувальників, як їм її новий образ, чи подобається авдиторії таке перевтілення. Для відстежування реакції підписників, Злата Огнєвіч залишила спеціальний кружечок з емоджі з закоханим поглядом. Можна припустити, що велика кількість прихильників залишила свою позитивну й “закохану” реакцію на фотографії співачки.

Нагадаємо, що відома українська артистка Злата Огнєвіч була головною героїнею другого сезону популярного реаліті-шоу “Холостячка”. Знаменитість завжди вражала своїм стилем, на знімальному майданчику телепроєкту про кохання завжди з’являлась у неймовірно вишуканих і стильних нарядах.

На жаль, на реаліті-шоу “Холостяка-2” Злата Огнєвіч не змогла знайти свого кохання. Андрій Задворний, який виграв проєкт, через півтора місяця покинув свою кохану, оскільки “втратив до неї почуття”.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.